user Jose Cavaller | Hace 9 meses

Hasta aquíSa gent està molt farta de Podemos que ha desaparegut i fet un ERE. A Balears van perdre 5 diputats autonòmics (que va guanyar Vox, pujant de 3 a 8) i Podemos es va quedar en només 1. Es sanchistes i podemites van perdre tots es consells insulars, es Govern Balear i sa majoria d'ajuntaments. A ses eleccions generals han perdut es Senat i al Congrés es bloc de centro dreta suma 170 escons (abans 151) i s'esquerra des partits des govern 152 (abans 158).

manu menorca manu menorca | Hace 9 meses

... quieren impedir a toda costa que una mujer se suba a un caballo en sus fiestas, porque temen que luego pretendan también participar y tomar decisiones en la política, en la nobleza, en el campo y en las iglesias... por eso ponen el foco en ese detalle aparentemente sin importancia, porque no quieren que siga girando el mundo... y perder el control

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

Hasta aquíI pren-te una til·la i no perdis es papers cada vegada que algú et recorda que lo que han fet per ses dones es partits des govern Sánchez-Yolanda Díaz ha estat posar al carrer i rebaixar condemnes a 1.400 violadors i delinqüents sexuals.

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

Hasta aquíQuina gràcia que açò li demanis tu al senyor Bep Bo. Tu que has emprat es preudònims "primavera", "verano", "otoño", "invierno", "Nadal", "loque", "Vamos"... I no són tots...

Tururu Tururu | Hace 9 meses

Quant un NO TE ARGUMENTS, de vegades es dedica a insultar, com per exemple fa en Ramonet de BintaFufa, amb els seus emoticonos de pallasso. Gent sense educación n'hi ha per tot.... I ell a mes, amb sa hipocresía habitual de " una olla, un equip" quant es seu equipo MAI podrá representar a tota s'illa. Gracies, en part, als supremacistes con ell, tant nombrasos a BintaFufa.

user Hasta aquí | Hace 9 meses

GLEVEJust al revés. Sa gent està molt farta de s'extrema dreta. VOX ha perdut a 19 diputats i està en plena descomposició. I com que el PP només sap anar de la ma de VOX ha quedat fora de la cursa per poder governar. Endavant! Estic contentíssim de com han anat les eleccions, us pensàveu que ara mateix ja estaríeu governant i al final seguirà governant 4 anys més l'esquerra. La veritat és que volia que VOX desapareixés com Ciudadanos però, pensant-ho millor esper que duri molts anys perquè PP+VOX espanten a qualsevol altre partit amb el que podria governar el PP i el resultat és que governi l'esquerra. Per tant, llarga vida a VOX i que tu puguis veure molts anys ben enrabiada com guanyau les eleccions però no podeu governar. Endavant VOX que espantau a qualsevol altre partit polític de pactar amb el PP. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. PD: Dir que les eleccions estaven "amanyades" és una rabieta de filleta petita i una demostració de que no saps perdre. Encantat de que estiguis tan enrabiada!!!

user GLEVE | Hace 9 meses

Hasta aquíSenyora o senyore nose que ets.. Trop que vas molt equivocada! Lo que tens que dir que si no haguesin amanyat ses eleccions ara hi hauria jna extrema dreta governant! Sa gent esta molt farta des rollo que foteu amb tot! I de sa gasolina a 2 euros i des llum i de sa quantitat de dones que maten desde que hi ha sa igualtat no vos queixau esver?? Esteis molt molt malament! Si es si i no es no! Passa dilluns🇪🇸🇪🇸🫡

user Bep Bo | Hace 9 meses

EsparrallI per bons "pájaros", tots es incoherents que, com Carla Gener, Irene Montero o Yolanda Díaz prediquen una cosa i en fan una altra. Per cert, "pájaro" du accent.

user Bep Bo | Hace 9 meses

EsparrallEs que t'has de fer mirar aquest tic de comissari polític que es creu que pot dir als altres del que poden o no poden parlar i el que poden o no poden argumentar ets tu. Centret amb tu mateix, que, com Ramon, tens prou feina amb aprendre a escriure. I es des "disbarats ortogràfics" calla, davant es campió i subcampió del mon d'aquests "disbarats".

user Hasta aquí | Hace 9 meses

Bep BoI tu qui ets? En Xec de son Tica? En Cavaller? En Ciutadellenc? Al final jo crec que tots sou la mateixa persona. Fent els mateixos comentaris i les mateixes faltes d'ortografia, és clar.