user Astro | Hace 8 meses

AAAUna cala virgen no, pero cala galdana si tiene que tener una, por ley y por contrato. Es como si los bomberos no pueden ir a rescatar una persona de un 2 piso porque no tienen camión grúa.

Menorquín viajero Menorquín viajero | Hace 8 meses

Val, lo de la barca de salvament inoperativa en ple mes d'agost, es per fer-s'ho mirar. Però la noia va ser rescatada prest i si ha perdut part d'una cama es per la seva pròpia incosnciència, no per culpa del servei de rescat ...

user AAA | Hace 8 meses

Una cala virgen no tiene porque tener ningún servicio..... si alguien es imprudente y/o irresponsable no puede ni debe acusar a nadie de su accidente.

user Ramon | Hace 8 meses

TururuTururet que et quedó cla !!!! Sunic poble de Menorca que treu sa cabra ( no sé si de sa legion o no es Ciutadella de Menorca) capichi ... Pues com deia , sa teva malaltia nomes treure ses coses de Llevant es normal amb tu , no ??? Fateu mira per favor em fas pasar pena ,esquinet mirateu de be !!!!

Tururu Tururu | Hace 8 meses

@Buruuuu, afer lo que t'agrada: a ballar amb sa cabra de sa legión i a cantar s'himne des PROVINCIALISME, sa can¢oneta "Es Mahon".... DISCRIMINADOR, PREPOTENT I ENGREIT, estás fet una joia. Res mes.

user Ramon | Hace 8 meses

TururuAhí Tururet ja et tenen ven calat , ets un ploramicas arrogant , mal educat etc , etc , Dius arguments serán que es teus arguments son de dalt de tot !!!!( Sempre estás igual, pero es temps sempre posa a tothom a nes seu puestu 🤡🤡🤡 Res mes a di , com tu ben dius !!! Una Illa un Equip!!!! Ahhhh una coseta , has comprat ses entradas des Básquet, Ciutat de Maó ???? Pues lo dit !!!!

Tururu Tururu | Hace 8 meses

Au, Buruuuu, afer lo que t'agrada: a ballar amb sa cabra de sa legión i a cantar s'himne des PROVINCIALISME, sa can¢oneta "Es Mahon".... DISCRIMINADOR, PREPOTENT I ENGREIT, estás fet una joia....

user Burruru | Hace 8 meses

Sa culpa és de s'empresa que te sa concessió, per deixadesa. Es que no en dius cap de bona perque no t'enteres de res. Sa teva mentalitat provinciana no dona per més.

Tururu Tururu | Hace 8 meses

Quant un no te arguments, insulta: El Talala, Nebrasquet, Burruuhu Ramonets, etc... Per Bintafufos: Una OLLA PODRIDA, un equip MOROS!!! ( Dades de Hisenda )

user Maripili | Hace 8 meses

Fortiorcabeza bien amueblada? torniquete? si tubiera la cabeza como tu dices no se hubiera tirado al agua para ver si pidia desenganchar el ancora tirada donde no debia y el torniquete se lo hicieron y cuando da las gracias a los hispitales por el byen trato, que me parece muy bien, se olvida del chico que la socorrio primeramente y la estabilizo a la espera de que llegara el socorrista