user joan Pons | Hace 8 meses

No tenen vergonya col·locar es al·lots dins aquests caixons a fer classe com si fossin bestiar. A veure si hi posarien despatxets per polítics.

user Hasta aquí | Hace 8 meses

Per cert, heu pensat que si plou i algun fillet/a ha d'anar al lavabo es banyarà o es banyarà d'una altra manera? Això és excel·lència educativa i la resta són històries!!!

Tururu Tururu | Hace 8 meses

Au, Nebrasket. S'economia productiva es a Centro i Ponent, majoritariament. Uns produeixen i altres ho gasten quasi tot, arbitrariament. Únic Port SOSTENIBLE per distancias i poder ser una reserva de Biosfera real, amb estalvi de FuelOil i emisions de un 25% i un 50% a ses dues rutes, Son Blanc.... I si no saps matematiqjes basiques, t'en vas a escola de repas.... Menorca Básquet, primer moros de s''illa segons dades Hisenda. Constructora VIVE, es que era es seu sponsor, única empresa en 40 anys que ha conseguit una requalificacio vergonyosa de rústic a urba per part de Consell MahonMenorca. Au, a ballar amb sa cabra de sa Legión, Nebrasquet. Els privilegiats arbitrariament criticant que els altres tenguin i defendían lo que els hi correspon. Lo de sempre. Res mes.

user Nebraska | Hace 8 meses

TururuTururu = Mentiroso. El mayor despilfarro de la Isla es el dique de poniente (para días sin viento): 150.000.000 de € y subiendo.

Tururu Tururu | Hace 8 meses

Booonoooo..... Lo de sempre: mega-projectes desmesurats a llevant, i cacahuets a Ponent i Centro, que son s'economia productiva i paguen sa "festa" i sa " convidada" SEMPRE. Indignant, arbitrari, i irrespetuos. Res mes.

user carlos | Hace 8 meses

Yo pienso que sería una buena idea cambiar la normativa urbanística para poder permitir la colocación de barracones de este tipo para poder alquilarlos como vivienda a los obreros. Piénsenlo bien, terrenos rusticos abandonados en Menorca hay muchos. Se podrían habilitar unas cocinas comunes y areas de lavabos, tipo camping. Tendríamos la solución para el problema de vivienda, total son obreros y muchas veces no son ni españoles...

user Peripal | Hace 8 meses

Tercermundista es muuuuy diferente. Aulas de uso emergente son así y no tienen nada de malo para los críos. Pero ni soñar que un politiquero se conforme con éso; quieren lujos !

user " Sito " | Hace 8 meses

No han votado a l@s de las imposiciones.......pues esta es una de las numerosas muestras que estan por venir.

Queen Queen | Hace 8 meses

És vergonyós què es Consell Insular de Menorca prefereixi tirar els doblers de tots per fer venir un grup (Antònia Font) gastant una enorme suma de doblers públics (i a més a més cobrant entrades de 40€ per persona) i desprès no faci res per evitar què els nostres joves hagin de fer classe dins aquesta cosa espantosa que ha instal.lat es Govern, ocupant un espai evidentment necessari per altres coses... A més, podrien haver gastat aquests doblers per posar aire acondicionat a totes ses aules, pobres joves i professors els mesos de maig, juny i setembre 😢 a Ferreries s'han donat casos de marejos i cops de calor dins ses aules què són massa petites per una trentena d'alumnes en alguns casos... En resum, vergonyós 😤

user Elena P.S | Hace 8 meses

Sinceramente, lo veo un poco tercermundista…. Todavía no he visto políticos metidos , en barracones …. Porqué los niños sí?