user Llorenc Pons pons | Hace 8 meses

Crec que na Marta va fer malament, tendria que haver informat exactament de lo que anava a fer al seu superior, i haver pagat si hi havia que pagar qualque cosa. I també me sembla mólt exigerada tanta "hiperventilació". Jo trob adecuat que se faci una proba pilot d'una activitat nova a un lloc nou, i més, si s'ha de fer amb al.lots. El fet de que aprofités per fer-ho amb la seva filla i amiguets del cole, un dissabte i fora hores de feina, no ho trob tan greu, sobretot si d'aquesta manera poden millorar qualque cosa. Estic segur de que hi ha moltes actuacions pitjors que no coneixem, ni trascendeixen. Vaig tractar un poc a na Marta quan era a Ashome, la tenc per una persona vàlida, llàstima d'aquesta patinada que li ha costat es puesto. En fi, esper que es nivell d'exigència moral de cap als polítics no baixi gens, ni ara amb el PP ni quan torni a gobernar l'esquerra.

Vengador Vengador | Hace 8 meses

MenchuJajajajjajajq, bonissim

user Hasta aquí | Hace 8 meses

MenchuI la tarjeta d'invitació de la capitana de 8 anys? No volgueu justificar el que és del tot injustificable. Esper que el pastís almenys fos bo.

user creaciones c.b. | Hace 8 meses

En respuesta a @Menorquin viajero, no suelo entrar en polémicas en este diario, pero si realmente supieses leer, mi crítica va precisamente contra el PP. En cuanto a mi voto, no creo que tengas mucha idea de por donde van los tiros. Otro día lee mejor mi comentario. Viajero tú?¨no creo que sepas ni donde está Sa tanca fonda o sa basa de sant pere. Salut per tots.

user Menchu | Hace 8 meses

Roberto CollTota sa raó, quan sa gent vol fer mal a algú ho té fàcil, filtrar informació as Diari, ni hi havia tanta gent com es diu ni hi havia cap dirigent des Consell com també diuen alguns, sa prova pilot com en tot moment sabíem els assistents, s'ha tret totalment de context, hi haurà que anar alerta amb segons qui perquè no tants teníem es missatge que es va fer per motivar més als fillets assistents, gràcies a aquesta prova, els propers fillets que gaudeixin de d'activitat del programa Salut Jove, trobaràn d'activitat millorada gràcies a la aportació de docents, pares i fillets assistents que vam deixar per escrit es nostres suggeriments.

Inf Ermeria Inf Ermeria | Hace 8 meses

Arriesgó un buen puesto de trabajo por una fiesta de cumpleaños que su hija ni se acordará, muy inteligente no era la muchacha, estará mejor cesada! Bien hecho por parte del PP

user Pepitogrillo | Hace 8 meses

Per desgràcia molts de polítics actuals estan tallats amb el mateix patró, no entenen que son servidors públics i no senyors amb drets per damunt els altres que, poden emprar lo públic així com els hi vingui en gana.

user Andre78 | Hace 8 meses

Això ha estat una arribada de dalt de tot , per moltes excuses que posi... és intolerable. Una pena, perqué crec que és una bona gestora, però ens perd l'ambició i el poder. Una pena

user Brausen | Hace 8 meses

Roberto CollSupongo que en ashome le están esperando. Su paso por la política pública ha sido vergonzoso

user Hasta aquí | Hace 8 meses

Roberto CollJAJAJAJA, creus realment el que has escrit?