user Mariaco | Hace 8 meses

Gobierno de Marga Prohens lo prometisteis en las elecciones,ayuntamiento de Ciutadella y consell de Menorca.queremos un nuevo hospital.los que gobernaban antes tenían la Ciudad de poniente abandona,por favor no sigáis haciendo lo mismo

user Idroj | Hace 8 meses

nonembeTanta culpa del médico como del técnico.....si no salen bien, el médico tendría de haber repetido esas "placas" pero como he trabajado en la "casa" pues ja està bé!

user Idroj | Hace 8 meses

nonembePor supuesto que se que radiografías les pidieron (estaba consciente en todo momento) las que me hicieron más el TAC, TAC con contraste, ecografías y lo tengo todo en un cd del hospital, i como he dicho, los propios traumatólogos y médicos de guardia se tiraban las manos a la cabeza, no había por donde cogerlas, gracias por sus palabras de ánimos.

user Idroj | Hace 8 meses

Andres PonsEl que es innecesari es que una persona et truqui, et pregunti si camines, tu li dius "si, amb dificultat i molt de dolor" pues ale! Et quedes sense ambulància per els trasllats a Maó a curar aquesta ferida i la de anar a ciutadella a rehabilitació....la foto és per veure si això ha de fer mal O no al caminar?

user nonembe | Hace 8 meses

IdrojJajajajaja Si no le vieron las fracturas no es culpa de ningún técnico de Rx Sabe usted que órdenes se le dieron al técnico ? Sabe usted que proyecciones le pidió el médico ?

Ferre Andres Pons | Hace 8 meses

Un poc innecessaría sa foto d'una ferida oberta per obrir sa noticia... Per la resta, ànims i suport al pacient.

Tururu Tururu | Hace 8 meses

De llevant sempre bufen vents pudents en Sanidat, en relación a es sentit comu i a els drets dels ciutadellencs a una sanidat pública i un tracte hospitalari dignes. Despres de tantes décades de discriminacio i MALTRACTE, ha arribat s'hora de que sa pública tengui un petit hospital comarcal aquí. Ho ha fet sa privada, pero no ho ha fet sa pública, debut a uns polítics locals ineptes i cortesans, i per els no ciutadellencs que es pensen que hem de seguir discriminats per sempre. Sa primera població en habitants-turisme-economia productiva no por ni vol seguir aixi....Fora els supremacismes, discriminacions locals i MALTRACTE!! Res mes.

binibo pons torrent binibo pons torrent | Hace 8 meses

antes de las elecciones todos los partidos querian hacer un hospital en ciutadella ahora pasadas las elecciones nadie dice nada que se pongan las pilas y a trabajar que hace mucha falta

user MMP | Hace 8 meses

IdrojYa me parecia raro. En Ciudadela hay un buen servicio excelente de rehabilitación!

JDenisTM JDenisTM | Hace 8 meses

Fa uns anys em vaig rompre una vertebra a s'esquena. Conseguir que em proporcionasen una ambulancia per anar les primeres setmanes a rehabilitació as meu cas no va ser difícil. Pero de un dia per un altre me la van retirar. Vaig avisar que amb sa meva condició si algún dia no disponia d'ajuda per anar fins allà no hi podria anar i me van dir que no hi hauria cap problema, que simplement tenia que telefonar i avisar que aquell dia faltaria. Em van resaltar que a les tres faltes d'asistencia sense avís te fan fora i donen es teu espai a un altre que el necessiti. Idò bé, tres vegades que vaig faltar, tres vegades que vaig telefonar (varies vegades) i no em van agafar es telèfon. Em van fotre fora i sa seva resposta a sa meva queixa va ser "que possés una reclamació". Faràn 4 anys i encara esper que ses reclamacions tinguin resultat i segueix amb sa esquena feta pols i sense accés a rehabilitació pública. Sort, company...