Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 8 meses

Com es crancs, caminant cap anrera

Radames Radames | Hace 8 meses

Ara volen fer més obres, però no per satisfer els viatgers regulars, si no per posar llargs controls d'equipatge i passaports i sobre tot, noves botigues per a turistes. Jo no vull que els doblers dels meus imposts es gastin en embrutar més el litoral. Totes les accions del nou govern i Consell Insular van destinades només a afavorir unes quantes empreses grans i no els residents i negocis petits.

user Viriato | Hace 8 meses

Muy bien, Lafuente, fantástica idea... Vamos a ver si así acabamos ya de destruir el puerto mahonés ¿verdad? Otro clavo más en el ataúd de la ya precaria economía náutica que a duras penas sostiene nuestra maravillosa bahía natural, después de haberle arrebatado hace tiempo casi todo el tráfico de mercancías y una buena parte de pasajeros, en beneficio de ese costosísimo e ineficiente invento artificial, construido en la ciudad de poniente para goce y disfrute de la Sra. Barceló Joana y sus adláteres. Muchas gracias, Juan Manuel, tu ciudad te lo recordará eternamente.

user baixamaner | Hace 8 meses

El PP est carregant-se la Reserva de la Biosfera. tot el que ha fet fins ara va en aquesta direcció. cap protecció del territori, cap mesura per acabar amb la masificació, cap protecció per les platges, sempre en contra de la logica. Ara els hi esta fent la feina a Balearia, la empresa del Matutes, la privatització dels ports no tardara molt en arribar i ja sabem de qui seran, ara volen convertir Son Blanc en zona portuaria, demá veurem com algun pepero ha fet l'egipsi i s'ha plenat les butxaques, sempre ha passat igual amb la Banda Criminal Organizada, ta com va ser descrita per un jutge.

user no som ningú per xerrar | Hace 8 meses

Qui necessita més barcos i més gent aquí? En serio, qui??

user Jose | Hace 8 meses

Encare voleu mes gent? Vos es igual tot en tal de euros ,a que si? No en volem mes de gent ni de infraestructires ni de res cony! Dixau menorca amb pau amb ja d,una vegade!

binibo pons torrent binibo pons torrent | Hace 8 meses

ya era hora es bueno para ciutadella y para menorca llegan gastan i se van i de paso ven ciutadella que lo es de bonita

Hamunaptra Hamunaptra | Hace 8 meses

Área de servicio = dejar las basuras aquí.

user baixamaner | Hace 8 meses

Aixo converteix Son lanc en zona portuaria, amb camions renous, es un atemptat a tota la gent que va comprar cases en una zona tranquila, pero aixo es el que hem votat, ara a aguantarse, segur que hi ha gent que s'arrepentira i el que es fara será per sempre sempre.

Mazinger Mazinger | Hace 8 meses

Quina animalada, per dos llaveros i una cocacola que prendràn es que desembarquin no val la pena.