B DC Betty D'Cruz | Hace 8 meses

Mi queja es que los profes no tienen suficientes técnicas para usar las pantallas bien: ni de su propio asignatura, ni con su conocimiento informatico actual. Y tampoco hay suficientes páginas bien escritas en catalán y castellano para informar bien a los alumnos.....

user Troll Ebus | Hace 8 meses

channelzeroNo es pot triar. No hi ha cap institut públic (ni concertat, crec) que no utilitzi chromebook, tablet... Com a eina principal.

user Kapak | Hace 8 meses

Muchos profesores también piden volver al papel y los libros. No se aprende igual, lo miren por donde lo miren Eso sin contar lo dificil que es controlar en casa cuando trabaja con el chromebook o la tablet que realmente este estudiando y no este entretenido con otras historias.

user channelzero | Hace 8 meses

ido i que feis amb es fiets alla?

user Bernat Metge | Hace 8 meses

El presitigiós científic Michel Desmurget, expert en neurociència (paraula que agrada, però només quan ens dona la raó), explica detalladamanet en "La fábrica de cretinos digitales" que els ordinadors han empitjorat greument l'aprenentatge dels alumnes. El llibre és a les biblioteques de Ferreries i de Migjorn. N'hi ha prou amb llegir el capítol sobre l'escola.

Hans Isabel de Villena | Hace 8 meses

Menys flipadesÉs més barat comprar pantalles l'administració i ordinadors els pares que no contractar més docents. I vendre-ho tot com la gran innovació pedagògica. Ara ja se sap que és una estafa. O és que s'ha millorat l'aprenentatge dels alumnes? Els estudis diuen més aviat el contrari!

user Yoli | Hace 8 meses

Esta iniciativa NO va de eliminar pantallas, No va de ir en contra de las nuevas tecnologías, sino que va de regular su uso y las horas que son saludables, estar delante de una pantalla, para un niño. Totalmente de acuerdo en fomentar que los libros sigan siendo protagonistas, y que el papel y bolígrafo idem. Los niños deben desarrollar la plasticidad, y con una pantalla, eso no sucede. Mi apoyo total a esta iniciativa!

user Aturdit | Hace 8 meses

VecinoEn realitat totes ses escoles en una societat moderna i culta, haurien de ser púbiques i no classistes (privades-concertades). Pens lo mateix amb sa Sanitat Pública. Si tots vivim a sa mateixa societat, tots hauríem de tenir una educació de qualitat i amb ses mateixes eines i no per que ho paga es "papi" o per que sa "mami" és religiosa, m'apunta a una concertada o privada, amb mestres triats a dit (però pagats per tots en es cas de ses concertades) per que té algun endoll o va ser alumna/e d'allà. En molts casos sagreguen, però a sa vida cotidiana, no esteim sagregats, hem de sebre conviure amb s'altre gènere. N'hi ha que es pensen que per que paguen, tenen millor educació i a molts d'ells, els hi falten valors quan són adults. Escoles on no volen problemes ni complicacions, només fillets sense dificultats. Açò si, amb ses subvencions emparen mà ràpid.

user illenca | Hace 8 meses

Como madre veterana,me gustaria decir a los profesores de secundaria,que cuando no tienen temario que dar,no pongan a sus alumnos películas interminables y aburridas, películas ,que en realidad es chupar más pantallas.Que se acostumbren a dar a sus alumnos juegos de mesa, en estos juegos aprendes matemáticas,aprendes a socializarte , y hacer finanzas,como el monopoli,y en otros como el trivial,aprendes más que en cualquier clase.Menos pantallas y más juegos de mesa.

user Skywalker | Hace 8 meses

Si tota sa vida havien escrit damunt tauletes de argila no se a que ve sa moda aquesta de escriure en paper.