user Joan Llufriu | Hace 7 meses

Pel que es veu, per aquí hi ha molt de desinformat, de troll i de mentider que es pensen que la llengua castellana, co-oficial per aquestes terres, no té cap institució que la defensi ni rep cap impuls, ajut o empenta per a estar més present a la vida pública. Quina tropa d'ignorants que neguen l'evidència i es mouen amb odi per Menorca. Quina tropa!

user Albert | Hace 7 meses

AlexiaL'Institut Cervantes, que pagam tots, gasta més de 160.000.000 d'euros per a la promoció i protecció del castellà...

user baixamaner | Hace 7 meses

AurelioEl catalá es la nostra llengua i el menorqui la manera que tenim aqui de xerrar-la, es la mateixa llengua i els secesionistes de la llengua haurien d'anar a la presó, tal i com es fa a España amb secesionistes, polititzar la llengua es criminal y duu a fracasos colectius, un poc mes de respecte, si es que sap el que vol dir aquesta paraula.

user baixamaner | Hace 7 meses

2.000 € solament, es una coña? Amb dos mil euros no tenen ni per les fotocopies i veient l'asetxament que els del PP/VOX estan fent jo els hi donaria 200.000, pq hi ha molta feina per fer. M'agradaria sebre quines son les quantitats de les subvencions a repartir, segur que veuriem moltes sorpreses.

user Joan Llufriu | Hace 7 meses

És una vergonya anar a un restaurant i que la carta no estigui també en menorquí (català de Menorca o des poble que sigui). Quan el cost de fer-ho és zero, si demanen els ajuts que tenen a mà. El que s'hi respira és un odi cap a lo propi que fa feredat. Si fos obligatori fer-ho, rallaríem d'una altra cosa. A veure si el nou conseller, que tant defensa el menorquí de cada poble, s'hi posa d'una vegada...

user Joan Llufriu | Hace 7 meses

Carpe díemhahahaha

Aurelio Aurelio | Hace 7 meses

Bono, ha baixat, perquè resulta que el 2018 huirá arríbat al 100%. Per asso baixa un 80%, s’ha posat on toca. Es català en detriment d’es Menorquí…aquí sempre sortim perdent es mateixos… Català a Catalunya, Llengües Balears a Balears. I Castellà per tots. Cada un que tingui lo que es seu.

user Aturdit | Hace 7 meses

FabiolEs castellà no te l'han imposat, i s'anglès??? I si et fan renovar es DNI, no t'el imposen??? I sa jura de bandera, no l'imposen??? No podem ser tan hipòcrites. Ja està bé d'odi a sa llengua de Balears. Ja està bé de crítiques interessades contra es català (normalment en castellà clar).

Sagitario Carpe díem | Hace 7 meses

Joan LlufriuEstás equivocado. La lengua oficial es el castellano. El catalán es co-oficial.

user Látigo | Hace 7 meses

SilesiusLa lengua que hará desaparecer nuestras lenguas autóctonas no será el castellano si no el catalán. Sí el menorquín no se puede enseñar en la escuela, ni usar para formalizar un contrato, ni para dirigirse a la administración ni tampoco en el ámbito académico o universitario... en breve habrá desparecido para dejar paso al catalán. Cuando se reduce una lengua al ámbito familiar se la condena a desaparecer y poco a poco pasa a ser considerada un dialecto de inferior categoría, un habla de paletos y pueblerinos que no merece ser conservada.