user VegetaEcoGeta | Hace 7 meses

Demasiados chiringuitos y articulistas pagados andan por ahí a costa del contribuyente.

user Aturdit | Hace 7 meses

FederikooSi Wana. Venga hombre, que el Imperio español con sus colónias, hace tiempo que ya no estan. El régimen franquista tampoco.

user Federikoo | Hace 7 meses

Los Menorquines NUNCA repito... NUNCA seremos Catalanes... a diferencia de vosotros que si soys ESPAÑOLES. Ya está bien la imposicion del separatismo Catalán y su ansia de expansión.

user Hasta aquí | Hace 7 meses

Menorquí empipatUff, el vertader drama de tot açò és aquest: gent a la qual li ve just escriure donant lliçons de cultura. Definició de Comte: Persona que posseeix el títol nobiliari de comte. Què hi pinta un comte en tota aquesta història que ens contes? Què són els comtes xi*os? Uns nobles que venen de Xina? JAJAJA, és que és tot un despropòsit. Ja ho crec que hi estàs d'empipat!!!

user Hasta aquí | Hace 7 meses

Menorquí empipatNo tens raó. Escriure de qualsevol manera, sense cap criteri perquè no en saps més NO és escriure en menorquí. Simplement és no saber-ne més. Quin no en sap prou no s'hauria d'alegrar de la seva ignorància ni disfressar-la d'una altra cosa.

Menorquí empipat Menorquí empipat | Hace 7 meses

Hasta aquíJa ho trob que volia escriure açò. Es llibres ensenyen i són molt bons. Es comtes xi*os segons quines edats ja no són tan bons. I al final com si s'escriu amb m o n és ben igual Dençà volen canviar sa manera d'escriuré posant (x @ z ll) sa veritat m'ho Pas per es f. Jo lo únic que vull dir és que aneguem molt alerta que de qui rés tots rallaran en castellà i català i és menorquí és fo*i Ho despresiaran i es Jove que xerri en menorquí ho voran com a fill de jueu.

user MM | Hace 7 meses

Ara a cada cap de cantó hi ha un il·luminat amb teories que si es menorquí no es català, que si sa llengo baleà, i tot només per justificar sa seva catalanofobia i ideologia política... però a qualsevol facultat de filologia, sigui Harvard, Universitat de Granada o Beijin, es menorquí és una dialecte català. A qui li piqui, ja ho sabeu...

user Skywalker | Hace 7 meses

CrisnafocSense anar més enfora, cap televisió en castellà ralla com es carrer, xerren un castellà estàndard.

user Skywalker | Hace 7 meses

SkywalkerQuant de fanàtic hi ha que senten sa paraula Català i perden es cambuix. Més Cultura i manco hiperventilats

user Kapak | Hace 7 meses

CrisnafocPor cierto, segun tú, el catalán es un dialecto del lemosín, pero el menorquí es una lengua con identidad propia ¿He entendido bien tu opinión de experto? ¿O es que aqui hablamos llemosí también? Y como el lemosín es un dialecto del occitano, ¿hablamos occitano? Me parece bastante curioso porque acabo de leer un texto en lemosín, la lengua madre del catalán y no he entendido nada, pero el catalan si que lo entiendo. Milagros de "La Moreneta", imagino