user Biel Olivar | Hace 7 meses

xecNo entenc com pots dir que les administracions no estalonen la fotovoltaica. Practicament tots els edificis públics ja tenen plaques: Consell, ajuntaments, hospital, escoles... I també quasi tots els aparcaments públics de Maó (Sinia des Cuc i altres son terrenys privats llogats per l'ajuntament). A més les ajudes per possar plaques a domicilis particulars son molt grans. Per això tots els instaladors tenen una llista d'espera molt gran.

Tóbal P. Tóbal P. | Hace 7 meses

EsDiari, deixau de dir mentides. Donar a entendre que a s’hivern es podrà cobrir sa demanda de s’illa amb ses plaques i es cable, es simplement tenir un nivell de coneixement molt baix o no haver-se informat lo més mínim sobre es rendiment d’un sistema amb plaques solars. Si açò algun dia passés (que no passarà), apreparau-vos pq els talls de llums seran constants.

user Francisco Moll Marqués | Hace 7 meses

Porque este tipo de instalaciones no recoge las pluviales; mediante canaletas a estanques. (aljubs, estany, safareig). Salud.

xec xec | Hace 7 meses

tarde y mal , despues de tanto gasto y polemicas, veremos si sale rentable, aunque me gusta mas la energia eolica, las plantas fotovoltaicas estan en desuso,no veo que ninguna administracion apoye estas iniciativas,...

user Pasen y vean | Hace 7 meses

Residentel GOB tiene unos principios, pero si no van bien tiene otros.

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace 7 meses

En el país del sol parece que todavía hay incrédulos. Un piso de 80 metros pagaba de luz entre 100 y 130 euros al mes. Con 6 placas fotovoltaicas la misma casa paga entre 25 y 40 euros. Cada uno que haga sus cuentas. Y no me hablen de impacto visual, los 4 molinos parados durante años, averías, viejos ¿eso no es impacto visual?. Y si no nos gusta la eólica ni la solar, ni por supuesto la nuclear (la más limpia y barata) ¿que proponen los negacionistas ?

user JoanMT | Hace 7 meses

Si ses parets poguesin rallar... de ses empastes que han fet i estan per venir, i ses molèsties que han causat.

user GLEVE | Hace 7 meses

I que farem amb aço?? Lo que si que es veu de enfora es s’estetica i ses tanques que haveu destrossat per una tonteria.. 20000 mil plaques suvora barraques… enfin.. Som menorca talayotica.

user Ajoarriero | Hace 7 meses

Enhorabuena por Menorca!!!

user Resident | Hace 7 meses

I el GOB que diu??? S'empasta estat grosa, es veu que els i en omplert ses butxaques, perque aquí no em pensat si matavem abres o no i s'impacta visual que te.