user Señor con tiempo | Hace 7 meses

Diverses coses: 1. Gràcies Hèctor per no seguir amb ses caparrutades del PSOE insular que t'obligaven a haver de dir que sí a tot. 2. Algú sap què té d'especial sa sala Augusta? Es vol conservar i mantenir, però està que fa pena per defora, no se li ha donat manteniment a nes pati des de fa anys. 3. Si es vol ampliar es conservatori...lo més lògic és que es faci a s'antiga nau de sa Seat. Seria un Anexe a nes conservatori existent. Amb molt fàcil comunicació amb es ja existent i s'aprofitaria s'infrastuctura que ja hi ha (actual conservatori) i només seria afegir una ampliació molt més mínima del que implicaria fer tot un Conservatori nou (per tant reducció de gastos). A part, es parking de sa plaça es podria aprofitar per a aquest edifici també. O sinó, a sa planta baixa de sa nave de sa Seat fer aparcaments i edificar un primer pis per fer es conservatori, i així quedaria a nes nivell de s'actual i quedaria tot integrat.

user kane | Hace 7 meses

Héctor a eso se le dice BAJADA DE PANTALONES.

Tururu Tururu | Hace 7 meses

Sa sala Augusta es municipal, aixi que PP hauria de dir-li a es consistori socialista de llevant que hi faixin ells lo que vulguin allá, que jallo ja es cosa seua. Es nou conservatori tambe s'hauria de replantejar i fer-se o sa 1a població en habitants ( amb es nou PGOU sobraran terrenys ) , o a una població equidistant, Alaior o Mercadal. Prou herencia franquista, arbitrariedats i supremacisme centralista i absurd.

user Criticón | Hace 7 meses

Ha tenido que cambiar el color político del govern y del consell para hacer entrar en razón al alcalde y su camarilla. No se entiende (o sí...) ese empecinamiento en Sala Augusta, cuando prácticamente todo el mundo estaba en contra de ese fiasco de proyecto. Por una vez, sobre los despropósitos del ayuntamiento, han ganado los ciudadanos.

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 7 meses

Bond,JamesTambé podrien servir els pavellons militars de s'Explanada i l'antic hospital militar

user MARTIN | Hace 7 meses

Al final se ha tomado la decisión correcta y se ha escuchado la voz de la ciudadanía. A ver si hacen lo mismo con la recogida puerta a puerta. De todos modos, por lo que dice, siguen obsesionados con la dichosa Sala Augusta.

Bond,James Bond,James | Hace 7 meses

PregondaY un geriátrico o centro de día?....faltan muchisimas plazas no obstante los que se estan construyendo.

user José Luis | Hace 7 meses

Por fin se ha impuesto el sentido común en este tema del conservatorio.

Newton Newton | Hace 7 meses

PregondaEspeculador, Listólogo y Cutre. Lumbreras!

user Troll Ebus | Hace 7 meses

Quina pena que tardin tant en entrar en raó, igual que amb Sa Graduada. S'ha perdut un temps preciós.