user Juanjo | Hace 7 meses

Veig Molts dubtes als comentaris. A principi de Legislatura, amb Partit Socialista i Ara, la comunitat educativa del Conservatori (professorat i associació de mares i pares) ja no tenien cap preferència per la Sala Augusta com a seu del Conservatori de Menorca. L'associació de mares i pares va arribar a pagar a un arquitecte per a fer un estudi de parcela.les possibles. Aquest informe va ser votat per les mares i pares a una junta i l'informe i el resultat es va entregar a la Sra.Juanola. Inclús vam tenir una reunió al seu despatx a l'Ajuntament. Mai vam proposar la Sala Augusta ni entre les primeras 5 opcions. Han de tenir aquests documents. Ara bé, una llàstima l'abandonament de la Sala Augusta pels consistoris des de que va ser reformada y rehabilitada anys enrera. Sense manteniment i un bon ús... tot condueix a grans obres. Tot està bé: un nou Conservatori de Menorca (no de Maó només), pot ser també escola de música, però a un nou indret, i poder recuperar la Sala Augusta per activitats i ús social per a tothom.

Tururu Tururu | Hace 7 meses

@Burruuuu Lo que es preten fer es un " Conservatorio Profesional de Música y Danza de Menorca" , desplfarrant 8,3 millons de euros ( o mes ) per fer un altre mamotreto centralista a sa 2a població de s'illa. Res a veure amb ses dues "seus de conservatori de Menorca" que hi ha ara mateix. Petulancia, supremacisme i discriminacio, lo teu. Com sempre. Res mes.

user Ramon | Hace 7 meses

BurruruEn Tururu no te test , sempre pixe fora de test !!!!

user Burruru | Hace 7 meses

TururuSempre pixes fora de test. A Ciutadella ja teniu conservatori!! Que no t'enteres!!

Pep Pep | Hace 7 meses

"Ara Mó" ha gestionado durante 8 la cartera de educación y no han hecho nada. Han elegido no formar parte del gobierno municipal y hacer oposición. Puesto que están en la oposición no pretendan gobernar desde el otro bando. Si no quieren ayudar, no estorben. Hay nuevas y mejores ideas.

user baixamaner | Hace 7 meses

Lo bo de l'anterior projecte era que es donava solució a dos temes en un. El primer, la reubicació de l'escola de mùsica, el segon la recuperació de la Sala Augusta, un privilegi que hagues tornat a omplir de vida i animació aquesta part de la ciutat. Amb el nou projecte, es perd tota la feina anterior, que ha costat una doblerada a les arques publiques i per desgracia, tambe es perd qualsevol possibilitat de recuperar un important equipament cultural en mig mateix del poble, algo que qualsevol ciutat orgullosa de si mateixa no permitiria mai. També esta per veure com aniria el nou projecte, ja que no hi ha sol urba disponible i l'alça dels costos que han provocat la absensia de propostes, no donen gaires prespectives que r'arrivi a un bon fi.

user Pasen y vean | Hace 7 meses

Es la decision correcta. Ara Mao se equivoca, entonces y ahora. Subimos el coste hasta el infinito porque mis OO ? Obras megalomanas con el sello del 15M hay q jo….

user Señor con tiempo | Hace 7 meses

Està clar que sa comunitat educativa no vol es Conservatori a sa Sala Augusta, bastaria amb fer una enquesta i sortiria claríssim, però és més fàcil inventar-se que "sa comunitat educativa així ho demana" (sense cap base que ho demostri). I també està clar que sa comunitat de veïns d'aquell carrer tampoc perquè ses obres que es volien fer no són segures en quan a estructura de fonaments per ses cases que envolten a sa Sala Augusta.

user menork | Hace 7 meses

No entiendo esta obsesión por la sala Augusta. . A no ser que haya un shobre

user Criticón | Hace 7 meses

Dice éste representante de la minoría de Ara-Mao, textualmente: "perjudicar la comunidad educativa del Conservatorio," ¿A la comunidad educativa? y el resto de ciudadanos que prácticamente a NINGUNO le parecía bién este proyecto?. Además, ¿perjudicar en qué?. Si al final saldrán ganando con una nueva ubicación mucho más adecuada a su finalidad. No es extraño que muchos ya se pregunten que tipo de intereses ocultos o beneficios privados pretendían obtener estos elementos con lo de Sala Augusta...