user Tor | Hace 6 meses

VayaCagadaFoteuTotalmente de acuerdo!

user Tor | Hace 6 meses

Muy gratamente sorprendida por el apoyo del Conseill. Enhorabuena!

VayaCagadaFoteu VayaCagadaFoteu | Hace 6 meses

Bravo! este es el Animalismo real y pragmático, no la m. que hacen por ahi otros partidos.

user Be water my friend | Hace 6 meses

Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo

user Kenya | Hace 6 meses

Muy buena noticia, los animales merecen todo nuestro respeto, nos han ayudado desde que el mundo es mundo, en guerras, en terremotos, en desapariciones de personas bajo la nieve, ayudan a los invidentes o personas con problemas de movilidad etc hay que devolverles el amor y apoyo incondicional que siempre nos dan a pesar de que muchas veces los maltratan .

user Auba | Hace 6 meses

Antonio PonsTanbien hay partidas de dinero para los toros y la caza y no veo usted proteste

user Ginakira | Hace 6 meses

Antonio PonsHay familias que llegan a final de mes plácidamente y por capricho compran una mascota para los nenes en navidades y cuando se cansan lo abandonan. Y gracias a estos centros le Dan una segunda oportunidad al animal. Algún problema ?

user Miquel72 | Hace 6 meses

Bona notícia, sempre tindrem per aquí sa nota discordant de qui està en contra de tot lo que tengui que veure amb cuidar es animals, sense tenir ni sa mes mínima idea de lo que fan aquestes entitats i sa gestió d'un servei públic que estan fent. He vist d'aprop també aquets darrers anys sa feinada que fan desde "sa protectora", molta feina de forma desinteressada, amb un munt de voluntaris molt ben coordinats que ofereixen es seu temps de forma altruista per cubrir ses necessitats de cans i moixos (també altres animalets). Organitzen activitats diverses per recaptar doblers, sempre pensant en arribar a on es pressupostos públics no arriben. Que ara ses administracions reconeguin tot açò i facin sa dotació econòmica necessaria es lo just. Pensem que sa gestió d'animals que s'han abandonat ó que per causes diverses s'hagin de deixar és competència pública, com també ho és tota sa població d'aquets animals que proliferen sense control per pobles i urbanitzacions. Tota aquesta feina es sa que està delegada en ses dues entitats de sa Protectora d'Animals a Menorca, per tant no és una subvenció per "animalistas" si no que és sa dotació econòmica per gestionar un servei públic.

l'amo_corso l'amo_corso | Hace 6 meses

Deberían sacarlo de las multas a los que dejan los excrementos. Se forrarían.

Queen Queen | Hace 6 meses

Gràcies per ajudar i cuidar dels què no ténen veu i són normalment víctimes de capricis humans deixats a la seva sort quan ja no interessen. A una illa tan petita com sa nostra pareix mentira sa quantitat de cans i moixos abandonats, és hora de què entre tots faguem un esforç i què algun dia ses caneres no hagin ni d'existir. I gràcies a ses protectores per a sa gran labor que fan.