MarBosch MarBosch | Hace 6 meses

Aldina FumNewtral només té de "neutral" el nom, perquè pertany a na Ana Pastor, esposa d'en García Ferreras, el mateix que es reunia amb el comissari Villarejo (el que aviat tendrà un accident i una mort "natural", tal i com corrrespon als testimonis de càrrec en contra del PP), i amb n'Inda, probablement el periodista més corrupte del món mundial... per fabricar notícias falses i donar-los difusió. T'has fixat que Newtral MAI ha verificat ni una sola informació del tabloide OKDiario... idò ja veus el motiu.

MarBosch MarBosch | Hace 6 meses

Hem de recordar que el fundador del PP, i altres foren indultats de delictes de lesa humanitat, els més greus que hi ha, amb molts morts, tortures, segrestos, ... i encara no he sentit que es queixi el PP.

user Ventura | Hace 6 meses

Això de que és pròfug de la justícia NO ÉS VERITAT, per lògica, vos agradi o no, només és pròfug e la injustícia d'Espanya. Per tots els tribunals que s'han presentat han sortit en llibertat, això no vos fa sospitar que els nostres tribunals no fan ses coses bé??? És que no hi ha una altra lectura ....ja podeu fer ses potadetes que vulgueu....

user baixamaner | Hace 6 meses

Estic content pel senyor Puigdemont, ha aconseguit doblegar al PSOE , tambe ho hagues fet amb el PP si a aquest els si fos necessari els seus vots, que ningu tingui cap dubte, pero ningu com ell ( i la seva familia) ha patit l'espionatje del Cesid, el sabotatge dels serveis secrets espanyols i la furia dels jutges espanyols, que l'han perseguit per tot arreu. Cap pais l'ha entregat a Espanya, sabedors com son els jutges europeus que al nostre pais la justicia no existeix, que els judges del PP, els mateixos que des de fa 5 anys incumpleixen la Constitucion i no volen abandonar el poder, en el seu extasi paranoic duen a judici al seu advocat, al seu chofer, a tot el que li sigui proper. Quin pais aquest on el facherio omple els carrers de gent que clama contra altres conciutadans seus reclamant pressó. No he vist mai algun exemple d'insolaritat igual, el "a por ellos" els retrata.

user Gengis Kan | Hace 6 meses

Lo que está pasando en España es de extrema gravedad. Un político no puede estar por encima de la Ley. En este sentido Sánchez está actuando como si fuera un auténtico caudillo. Es de vergüenza.

user Lluís | Hace 6 meses

ViriatoNo va fugir dins es maleter d'un cotxo perque ni tan sols tenia orde de detenció. Va sortir d'Espanya legalment i a cara descoberta. Repassa sa premsa des moment i ho comprovaràs.

user Mateu | Hace 6 meses

Aquí lo único que importa y el único motivo son los votos, todo lo demás que se diga son cuentos.

Aldina Fum Aldina Fum | Hace 6 meses

Newtral, sito de verificación, ha tirado de hemeroteca, y salen todas las veces en las que el PSOE ha rechazado la amnistía y las razones... Entre otras, en la pasada legislatura, la proposición de ley de amnistía fue tumbada por PSOE, PP y Ciudadanos, "siguiendo el criterio marcado por los letrados de las Cortes, que en un informe al que tuvo acceso Europa Press señalaban que dicha ley de amnistía supondría un indulto generalizado y, por tanto, «entraría en una contradicción palmaria y evidente» con el artículo 62 de la Constitución. En este, se prohíben específicamente los “indultos generales”. Y no quiero hablar de la condonación de la deuda, miles de millones que su Sanchidad parece tener debajo de su colchón en la Moncloa?? O piensa cogerlos del juego de Monopoly??? El esperpento ya es total, y aún no lo hemos visto todo...

Aldina Fum Aldina Fum | Hace 6 meses

BURNETe equivocas... su Sanchidad lo traerá de vuelta a España con el Falcón...

user sargantane | Hace 6 meses

Lladres !!!!