user OGT | Hace 6 meses

Caso Kitchen, García Castellón, CGPJ revenido. Lawfare a manos llenas

user Jorge07 | Hace 6 meses

Pues puede que así sea. La lástima es la ausencia de Darwin, para ver la aberración que es este catalan en la evolución de la especie.

Lucky Lucky | Hace 6 meses

El CGPJ es una extensión del Partido Popular, por eso se oponen a su renovación. Qué bien les viene tener al Partido Judicial de su lado, normal, son afiliados, compañeros, que Rajoy colocó allí para que le suavizaran las múltiples causas que sabía que iban a tener. El PP sin el control de la justicia estaría ilegalizado.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 6 meses

UsuarioSe refiere al PP por impedir la renovación del poder judicial, en contra de lo que manda la Constitución? Estoy de acuerdo

user Cococolas | Hace 6 meses

Bon dia. Ni ERC, ni Junts se fien un pel d'en Sànchez. Ho acaben de dir per televisió els seus propis representans. Jo no descartaria fins i tot que, sensa haver-hi cap embull amb sos papers signats, només posar els peus a Espanya en Puigdemont, el fotés a sa presó. Seria un canvi d'opinió més. Aquest homo que hi ha a Moncloa, no només és imbatible en canvis d'opinió (que ho és); és capaz de justificar qualsevol cosa (mitjançant demagògia), fins i tot que la Verge Maria se nomia Joana. Per tant, no li fa falta fer cap embull en es texte signat. Ben senzill. Han arribar a un acord amb ell, està signat; i no poden dormir tranquils. Aixó és lo que té fer negocis amb el dimoni. Ja en poden pegar de bots, en Sànchez no les necesita per a governar; encara que ells, ara, se pensen que sí. Només les necesita per sa investidura. Per a governar no són necesaris, per a legislar, sí, o per a votar decrets llei. A base de perllongar presupostos, un pot aguantar com president. Es pais i ses persones que viuen en ell no tenim cap importància, només a s'hora d'anar a votar (ell sap quina és sa durada de sa memoria des vulgo). A nivell legislatiu, Bildu i ERC són incompatibles amb es PNV i Junts. ¿En serio acord de govern? No, només investidura i després farà i desfarà lo que voldrà amb qui li pareixi més rendible en cada moment. Serà divertit. Bé, no. Seria divertit, si sa festa no la pagassim noltros, els contribuents. Salut a tots.

user palmesano | Hace 6 meses

En la cárcel es donde tendrían que estar estos prófugos de la justicia , que son eso delincuentes y esto lo sabe no solo el CGJP y toda España y pronto toda Europa , que sou uns delinqüents

user Ginakira | Hace 6 meses

arirobVisca !!!!

user Ginakira | Hace 6 meses

Magnus PymPista: Europa expulsaria de inmediato a Esp pedazo zoquete jijijiji.

user Ginakira | Hace 6 meses

MorganaCuidado con lo que deseas. Se te podría venir hacia ti. Cuídate y que te mejores.

user Toni | Hace 6 meses

Criminal y terrorista huido en un maletero. Al menos Tarradellas fue un exiliado y Companys pagó por sus crímenes...pero tú encima vas de víctima. Ya sabemos cómo acabará esto. Hace un siglo ya se produjo la misma situación y no podemos por desgracia esperar un resultado mejor. Victimismo mentiras...con el dinero ajeno. Eso sois los independentistas.