user Justicia | Hace 6 meses

Medrano ...Medrano..i aquí quí és es responsable del Consell és el sr Vilafranca. I és ell qui va despedir una persona en haver denunciat un fet !!! Va despedir a una VICTIMA que va denunciar !!! Aquest es un DES-GOVERN que no mereixem-

user ciutadaciutadella | Hace 6 meses

baixamanerExercir es dret de manifestació no és cap "escandol". Et deus haver confós amb ses gamberrades, violència i vandalisme des socis de Sánchez separates i d'extrema esquerra a Barcelona. Ses protestes arreu de tota Espanya són per defensar s'estat de dret, sa divisió de poders, sa compra de s'investidura amb doblers de tots es espanyols, sa igualtat entre tots es espanyols i sa constitució, enfront des despotisme sanchista.

user Skywalker | Hace 6 meses

Oooh! Hemosido Engañadoh!! Que chorprecha! Gent tan "preparada".... I açò de no deixar anar de excursió al director general...🤣

user baixamaner | Hace 6 meses

Que tenen en comú Menorca amb l'amnistia ? Pues que tots dos son el preu a pagar pq manin. La Prohens a Palma y Sanchez a Madrid. Ja se sap que el PP va haber de pactar la entrada de VOX al Consell Insular de Menorca i als ajuntaments menorquins pq la señora Prohens pugues governar a Palma en un clar exemple de com des e Palma tracten als menorquins, com a moneda de canvi, tambe el señor Sanchez ha tingut que pactar amb els indepes per governar a Madrid. Tots dos han fet el mateix, pero uns han montat un escandol als carrers que encara dura i els altres han acceptat la derrota deportivament. Son dues diferencias de com son uns i altres.

menorcadriver menorcadriver | Hace 6 meses

Per si no ho sabía sa gent, això és sa manera d'actuar de sa ultradreta elitista. Pero despres te volen fer creura que son com tu. pobres "fachipobres" enganyats. Per cert, ja cansa tot aquest culebron.

Hans Isabel de Villena | Hace 6 meses

El Consell ja ha estat declarat espai de protecció cultural? Com que sembla un circ... La família Aragon deu tenir molta enveja.

user Àngel Roïç | Hace 6 meses

Tres anys i mig que queden donen per a molt, haurien de dosificar-se. Els salvadors d'Hespanya, PPFOX, ens mataran a riure abans de Nadal.

User Data | Hace 6 meses

Basta ya de chiquilladas y poneros a trabajar.

user carlotaM | Hace 6 meses

Por fín hoy hemos sabido el motivo del cese. Qué cara más dura no dejar trabajar a su director Insular, ponerle todas las trabas posibles y, después, decir que lo cesa por haberle perdido la confianza. Es un montaje de la Sra. Medrano y una gran mentira. Esa señora ya no nos engaña más, no es de fiar.

user felvalent | Hace 6 meses

Trabajar no sabe ni lo que es y cobrar una abultada nómina sin trabajar es una forma de corrupción. Es la política más holgazana de toda la historia de Menorca y de las más conflictivas, lo único que hace es montar un pollo detrás de otro. Toda una master en gandulería, broncas y dar la nota.