user lucreciadeborgia | Hace 6 meses

Marti PascualLo puedes explicar mejor? El.PP está en minoría y poco margen le queda

user lucreciadeborgia | Hace 6 meses

Ido?Te recuerdo que el pacto PSM, PSOE y Podemos han gobernado 8 años. Retrotsernos mas allá es como se diria en pla "fum de fromatjades". Un poquito de sentido común, por favor

user lucreciadeborgia | Hace 6 meses

Como fice el refrán ni como ni dejo. Si piensan un poquito en Ciutadella al menos podrían negociar los presupuestos el PP tiene claro sus límites. La postura de la oposición es realmente lamentable. Si no quiere un gobierno del PP que haga una moción de censura. Ahhhh no me acordaba, no llegaron a un scuerdo de sillones. Hala ido, 4 años perdidos gracias a ellos. Los Ciudadanos no son tonros señores y señoras

user Tocatoca | Hace 6 meses

Sr Martí pascual como se nota que es de podemos , su partido todo lo hace bien y el pp todo mal . Para trabajar tienen que apoya los presupuestos

user ciutadaciutadella | Hace 6 meses

I una altra cosa que haurieu d'explicar-nos es de deMés a Menorca a tots es ciutadellencs, és que feis donant suport a Bildu (es partit des 44 terroristes i fins i tot 7 assassins a ses seues llistes de ses eleccions autonòmiques) a manifestacions separates a Bilbao com sa de dissabte passat. Així és com mirau pels ciutadellencs?

Tóbal P. Tóbal P. | Hace 6 meses

Adam LEDANCA RIÑOEn serio a n'aquestes altures encara hi ha que explicar que no governa es partit més votat si no els grupos que tenen majoria? Partint de que tots són una punyetera merda i no s'en salda ni un, el PP no té majoria, per tant, és lògic que els hi hagin tombat i més si són una porqueria de pressupostos. Espavilau i si no, eleccions!

user ciutadaciutadella | Hace 6 meses

Lo que està ben clar és que vol fer s'esquerra i quina és sa seua "línea" i "proyecto": Tombar es presuposts i després presentar una moció de censura pel fet que no hi hagi presuposts i tornar així a comandar i sobre tot a cobrar com abans. "TOMA PROYECTO". Açò és lo que es de preocupa es poble. S'esquerra ha tombat es presuposts sense presentar cap esmena ni alternatriva per després aprofitar que ells mateixos s'han carregat es presupostos, per "justificar" una moció de censura en el fet, provocat per ells mateixos, de que no hi ha presupostos i així repartir-se alcaldies, cobrar dedicacions i endollar als seus com va quedar clar que volia fer el PSOE i el PSM i sa comunista Gener deixaven fer, fins que es van barallar entre ells per una bajanada.

user ciutadaciutadella | Hace 6 meses

A Veure senyora Bagur quan ens donarà explicacions a tots es ciutadellencs des frau a Milà (que hem pagat tots es menorquins i molt principalment noltros es ciutadellencs) de cobrar a més de 800 euros sa tona, com si s'haguessin incinerat, un munt de tones de residus que en realitat es van abocar a un preu de tarifa de menys de 40 euros sa tona. Quina comèdia i quanta hipocrésia de na Bagur, Cerdà i Gener, han tombat aquests presuposts només per poder tornar a comandar i tenir es sous de ses seues dedicacions exclusives, tot es poble ho veiem, encara fareu bona a na Juana Maria aquesta que no ho gaire, però voltros no podeu anar i ja no enganyau a ningú.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 6 meses

PiliPerdonaaaa, a partidos políticos separados presentados por ideologías diferentes en las elecciones, sin tripartitos ni leches, quien tiene la mayoría es el PP. A ver si de una vez por todas, os expresaís bien y no queréis liar a la sociedad. Siempre tratando de engañar y manipular.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 6 meses

Marti PascualEl equipo del gobierno actual ha hecho más faena en cuatro meses que el tripartito (PSOE, PSM-MxM y Ciutadella Endavant) en 8 años. Pero que os inventáis los de Izquierdas. Además, los que quieren reconquistar la silla son ellos (La Izquierda), que ahora se dan cuenta lo que es estar trabajando por 300 ó 400 euros en la oposición. Ja, ja, ja que se os vé el plumero... De ahí os viene la necesidad de haber hecho el pleno extraordinario para cobrar mas. Dáis vergüenza ajena.