user carlos | Hace 6 meses

baixamanerTiene toda la razón

user baixamaner | Hace 6 meses

Aldina FumLlegeix sobre les derives de l'esquerra, no se quina deriva diu i si es per lo de la amnistia, una llei que jo consider necessaria, pot ser vosté no, pero jo tenc les meves simpaties per l'independentisme, no pq sigui nacionalista, que no els he votat mai, sino pel dret a decidir, que segons la meva opinió s'han guanyat de sobres els catalans, el que pasa es que l'estat espanyol no ho permet, aquest es el problema. No hi entenc de patries, si de convivencia, si de llibertats, si de drets dels ciutadans i desgraciadament tambe entenc el que es un atropello de l'estat. En tot cas gracies per contestar.

user baixamaner | Hace 6 meses

carlosSi tan clar ho tè vostè pq no es presenta a politic? Ès molt facil despotricar sense aportar solucions, pero sapiga molt bé que els politics no son mes que el reflexe de la societat i si els politics son dolents la societat també ho es, o no?

Aldina Fum Aldina Fum | Hace 6 meses

baixamanerEs teu sectarisme, baixamaner, és increïble. Només saps atacar sa dreta... Així que et demano: na Francineta i na Susaneta no van posar durant vuit anys sa careta amb somriu?? Que han fet algo?? En Dolfo i na Marga duen alguns mesos en es càrrec, ja veurem després de fer-lis balanç... Na Prohens mos va vendre per tenir es poder a Palma?? I en Sánchez que va fer?? Que va fer na Susaneta amb na Francina? Només callar i baixar es cap... Que va fer na Francineta amb Madrid?? Un somriure, sa boca tancada i llepar es *... (mira a on va saber arribar... pels menorquins?? Ni pels mallorquins...) Ni REB ni res... em vaig sentir defraudada, i tant... i que consti, que em considero progresista, però sa deriva de ses esquerres en Espanya (i no solament) em fan empegueir... com TOTS els polítics només són bons per repartir i malgastar els doblers de tots... i per a jo, si són ells a fer algo així, és encara més greu que si ho fa sa dreta... és com sa història del policia local de Palma amb ets 73 trasters, que sigui policia fa més greu es delicte...

user carlos | Hace 6 meses

Le daré, Sra Prohens una última opinión por si realmente quiere ser una buena presidenta de nuestra comunidad. Deje de pensar en competir, no mire a los contrarios como adversario y empieze a pensar en cooperar. Pero creo que su objetivo es otro...

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace 6 meses

BrausenLos anteriores lo hacían gratis? Parece que solo cobran estos. Pregúntele al marido de Francina como le va su empresa desde que ella tocó moqueta. Aquí el más tonto hace relojes.

user carlos | Hace 6 meses

España es un gran país del cual tenemos que sentirnos orgullosos. Tenemos una geografía envidiable, con una biodiversidad única. Sus gentes han sabido trabajar como nadie nuestras tierras y con sacrificio siempre hemos producido suficiente alimento para todos. Nuestros montes son ricos en recursos naturales y siempre han estado protegidos por sus lugareños. El único problema que ha tenido España y sigue teniendo son sus políticos. Esto es lo que tienen que saber si quieren mejorar nuestro país. Ustedes los políticos son nuestra ruina. Déjense de pensar en su interés personal, simplemente amen a nuestro país y protejanlo.

user carlos | Hace 6 meses

La política de baleares es como un gran Tamagotchi. Tiene tres botones: A-seleccionar, B-aceptar, C-cancelar. Le damos de comer y nos preocupamos que no le falte de nada y a cambio el nos entretiene. No sirve para nada más, esa es la pura rutina durante muchos años.

user aqui no hay quien viva | Hace 6 meses

Esta sra. siempre busca la pose en las fotografias, serviria mas para modelo, que politica

user Brausen | Hace 6 meses

Gabriel M. PonsPor eso se suben un 7,5 por ciento sus sueldazos y recuperan un complemento de 200 por reunirse a cascar. ¿Y lo de generar un tremendo problema en donde no existía con el tema de la lengua en los colegios para contentar a sus amiguetes fascistas? Chorizos e inútiles