user Aturdit | Hace 5 meses

RealistaImponer Ciutadella y no Ciudadela??? Ufff, crec que ho tens entès al revés! Aquí sempre hem dit Ciutadella. Per cert, es nom que jo sapi no s'haurien de traduir. Si tu et dius Javi, jo no et diré Xavi.

user Torniquete | Hace 5 meses

baixamanerComo dijo el pibe Maradona: que te la.....

user Antoni B.P. | Hace 5 meses

Venga baixamaner , feteu mirar.

user Josep Pons | Hace 5 meses

I cuantes reunions, comissions informatives, i juntes (a més des 2 Plens) ens cobraran a tot es poble aquesta tropa per sa seua incapacitat per posar-se d'acord a sa primera? Un company que ho sap, m'ha dit que pels que governen hi entra amb es sou, però pel PSOE-PSM-Medrano-Carla Gener sa broma ens surt a tots es ciutadellencs entorn a 1.000 euros més per cada regidor de sa oposició, o sigui que només sa comèdia, ja ens costa uns 12.000 euros més.

user Josep Pons | Hace 5 meses

baixamaner40.700.000 euros de pressuposts x 0,7 % = 284.900 euros des ciutadellencs pels buròcrates des xiringuito de s'anomenat Fons Menorquí de Cooperació i lo que es d'hi sobri volarà molt enfora de Ciutadella. I es que demanen pressupots "participatius" no ho consulten al poble açò. O sa "participació" només serveix per tirar es doblers en cadufades com aquell "rocódromo" al que ningú va?

user Marti Pascual | Hace 5 meses

TocatocaNo se tracta fer pàrquing es bé que sa gent vagi més a peu Es ben igual es poble està brut perquè sa gent embruta Tenim una incultura {Ciudadela no existeix}

user Realista | Hace 5 meses

Imponer ciutadella en vez de ciudadela, exigir el borne peatonal (q acabaría convertido en otra explanada de Mahón, un solar vacío e inútil q para variar os quejaríais), llamar vomivox, feixistas... Y me negáis q sois dictadores...?? Encima tenéis los santos hue v0s de negar lo q sois .

user Torniquete | Hace 5 meses

baixamanerAquí los únicos que insultán de fascistas, es la izquierda extrema que nos gobierna con los votos de los asesinos de ETA.,!! ésto sí que es FASCISMO!!!.

user Tocatoca | Hace 5 meses

Sr. Marti pascual el otro día ya le dije que antes de peatonalizar el borne se tiene que buscar parking para los coches del borne .usted quiere hacer como el dicho quedice empezar la casa por el tejado ..en 8 años los suyos no han hecho ningún parking alternativo osea primero es lo primero . Después para mi y para a mayoría de ciudadelanos tanto es ciudadela como ciutadella aquí todavía existe el bilinguismo . Como se notant los Polémicas.

user Torniquete | Hace 5 meses

Bien Ajuntament, gobernantes y oposición, los ciudadelanos estamos de enhorabuena.