user Mariano J. Mayans | Hace 5 meses

Este personaje llamado Santiago Abascal ya no sabe que hacer para llamar la atención.

Palun Arve Palun Arve | Hace 5 meses

Aquest Avi Dechter es podria haver informat abans de donar la mà a un individu que dona suport a les idees de Franco que alhora donava suport també a Hitler. No sé quina mania els ha donat a la ultradreta i l feixisme europeus per defensar els israelians. Ja podrien haver demostrat aquesta defensa als anys 30 i 40.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 5 meses

Que vergüenza de hombre! Los dos.

user Mallorquin | Hace 6 meses

Los de la ideologia q perseguia a los judios ahora son amigos de Israel. Esto es el mundo al revés.

user Li La | Hace 6 meses

Quizás le preguntaba al ministro de Agricultura en Israel si necesitaba un sustituto ahora que Camino Limia ha 'abandonado' su puesto en Extremadura. Pero tal vez estaba pidiendo algo más, ¿quién sabe?

user Li La | Hace 6 meses

Quizás le preguntaba al ministro de Agricultura si necesitaba un sustituto ahora que Camino Limia ha sido 'liberado' en Extremadura. Pero tal vez estaba pidiendo algo más, ¿quién sabe?

user Li La | Hace 6 meses

LectoraDelirio al estilo Eva Braun viviendo su pequeño Rally de Nuremberg con la cápsula de cianuro lista en el sofá. No habrá un final feliz. “Se puede engañar a algunas personas todo el tiempo, y a todas algunas veces, pero no se puede engañar a todas las personas todo el tiempo”.

user Lectora | Hace 6 meses

És en aquest sentit que ha de treballar, el mateix que tractant d'impedir el pas dels terroristes islàmics i dels delinqüents que se filtren al país. I no criminalitzant i prohibint el Català, junt amb les altres llengues oficials que no són la Castellana, ni tampoc les cultures autòctones dels pobles no castellans, que només mos empobreix culturalment, al temps que facilita l'entrada de més immigració perque li posen més fàcil. A França, l'èxit del RN és perque la gent ja en està fins al monyo, de mantenir individus estranys que els agraeixen l'hospitalitat i les ajudes sortides de les seves butxaques, posant- los bombes, acribillant- los amb metralletes i apunyalant- los per l'esquena . I per aquest motiu pensen, no sé si acertadament o no, que el partit de la senyora rossa d'ulls blaus els salvarà, de tanta perversitat i de tan d'odi gratuït. I com que pels bàmbols desinformats que van allà a on van els altres sense pensar, si no fas costat al terrorisme islamista ja no te volen veure pels seus partits, ni volen el teu vot i diuen que no ets dels seus, val més oblidar-se d'ells, perque allà on no en hi ha, que no en cerquin. I com que els seus líders estan venuts als que generen tots aquests desastres, no son la solució, si no un coadjuvant per fer més gros un problema de per si molt greu. No se tracta tampoc de votar a VOX, perque el seu programa no s'ajusta per res a la meva ideologia, però m'han dit, que per Ripoll també se dissenyen projectes interessants i qui sap si entre tots aturen aquest desastre que se mos ve a damunt.

user Antonio Bibiloni | Hace 6 meses

Cada uno con su ideal, la historia los juzgara, que no se de que sirve esta frase', la historia no juzga a nadie, más bien redime', AL MENOS VOX NO HA VENDIDO NI COMPRADO ARMAS A ISRAEL

user Malko33 | Hace 6 meses

Crimen de lesa humanidad Se consideran crimen de lesa humanidad —o crimen contra la humanidad— cualquiera de las atrocidades y delitos de carácter inhumano,​ que forman parte de un ataque generalizado o sistemático contra una población civil, cometido para aplicar las políticas de un Estado o una organización