user Joan Llufriu | Hace 5 meses

AurelioTens raó. No és normal que el CIMe es gasti 4M d'euros en promoció turística. Haurien de ser els hotelers que s'ho haurien de pagar. Tampoc hauria d'existir el descompte per a residents que és un gasto inútil. I tantes i tantes altres coses que es subvencionen... Ah, no, aquestes no que sinó no sobreviurìem. Deixa-ho córrer.

user ciutadaciutadella | Hace 5 meses

Hasta aquíI tens un bon problema d?alèrgia a segons quines veritats que et rebenta que s'escriguin. Així que quan es teu correligionari "menorcadriver" ha escrit "que aturin el desPPilfarro en corruPPcio dels ajuntaments que se pujan es sou just toquen poder..." he recordat perquè és sa pura veritat que sa darrera vegada que es van pujar es sous a s'ajuntament de Ciutadella (un 35 %) va ser amb un govern amb majoria absoluta d'esquerres (PSOE-PSM-Podemos) el Juliol de 2019. i Que aquesta veritat no t'agradi no fa que sigui menos certa, ni tampoc necessitam per res es teu permís per dir veritats desagradables per tu.

user ciutadaciutadella | Hace 5 meses

Hasta aquíEscolta es primer que ha enredat mesclant es Consell amb l'emerit i Froilán ha sigut "aturdit" que es tan d'esquerres com tu i es que ha rallat només de sa corrupció del PP oblidant sa molta de s'esquerra ha sigut "menorcadriver". Mala sort pèr tu ser tan parcial, jo he deixat ben clar que condemno tota corrupció vengui d'on vengui. I en quan a Ciutadella no tergiversis com fas sempre que ja t'he dit que em semblava molt bé recordar sa corrupció de Brondo i companyia però és veu que a tu et molesta recordar tota sa veritat, que inclou es fet de que qui va tenir es coratge de plantar-lis cara als de Brondo, es d'hi va desmontar es "xiringuito", va denunciar públicament totes ses corrupteles i les va dur davant es tribunals de justícia des de es partit UPCM, no era gens d'esquerres, no. I ni jo ni ningú necessitam cap permís teu per dir sa veritat.

user Hasta aquí | Hace 5 meses

ciutadaciutadellaNo mesclis noms d'aquesta manera perquè saps perfectament que el que van fer Brondo i companyia amb el PP a Ciutadella no és comparable amb res del que hagi passat fins ara. Et deixes coses i en mescles d'altres ben a consciència per veure si ens pots enredar una mica, però per mala sort, ho tenim tot ben clar...

user ciutadaciutadella | Hace 5 meses

Hasta aquíI tant. Hi estic d'acord en recordar sa corrupció de s'època de Brondo, es Casasnovas, na Salord, Cardona i companyia. Ara ja posats a recordar-ho tot, tu també hauries de recordar que qui va tenir es coratge de plantar-lis cara, es d'hi va desmontar es "xiringuito", va denunciar públicament totes ses corrupteles i va dur davant es tribunals de justícia des de es partit UPCM, no era gens d'esquerres. no.

user Hasta aquí | Hace 5 meses

ciutadaciutadellaUff, ja que passes llista ens podries recordar com van deixar ses arques públiques es govern del PP den Brondo i companyia. Sa teua llista no és massa completa...

user Hasta aquí | Hace 5 meses

AurelioClar que sí, home i sa sanitat també i qui no se la pugui pagar que es mori, no? Uff, quina por fa aquesta gent tan egoista...

Aurelio Aurelio | Hace 5 meses

Ses subvencions amb tot àmbit haurien de estar prohibides. L'únic que fan és un sistema sistèmic per fer que sa economia de un lloc, regió, país, faci que molta gent, visqui d'amunt s'esquena d'ets altres, també fent que pugi sa deute pública, per lo que es final ho tenim que pagar entre tots, uns una vegada i altres dues. Lo que as final es dolent en general per tots.

user ciutadaciutadella | Hace 5 meses

menorcadriverEs que s'ha d'instruir ets tu ja que tens ses cucales de Podemos, s'extrema esquerra i s'esquerra extrema. Ja ho va dir sa magistrada d'esquerres Manuela Carmena que sa culpa d'amollar violadors i pederastes era de "la soberbia infantil" de Irene Montero i es nyap de llei que va fer. Es jutges només apliquen ses lleis. Per cert, sa darrera vegada que es van pujar es sous a s'ajuntament de Ciutadella (un 35 %) va ser amb un govern amb majoria absoluta d'esquerres (PSOE-PSM-Podemos). I certament hi ha que tenir tolerància zero amb sa corrupció. Del PP, de sa Gürtel, des cas ERE (679.432.179,09 euros malversats), des frau de cursos de formació, que puja uns 3.000.000.000 segons sa intervenció de sa Junta d'Andalusia o del Tito Berni.

user Señor con tiempo | Hace 5 meses

Para que quede constancia de la burrada que hicieron con los vales del 2022-2023: si existe inflación y das dinero gratis eso hace que suba o se mantenga la inflación. Por eso empezaron subir tipos de interés los bancos (dejar de dar dinero gratis). Que también hay que decir que el problema lo empezó EEUU "imprimiendo" dólares a lo loco (y luego el Consell copió la idea: dar vales a lo loco)