user Luichi | Hace 5 meses

Comprar terreno a precio de rustico y que te lo conviertan en urbano es un chollo ¿no?

Tururu Tururu | Hace 5 meses

Lo de sempre.... Diu sa noticia "Ciutadella, el municipio donde la problemática es mayor". Pero, a llevant hi ha un nombre brutal de hortals que a es seu día es van declarar urbans per els seus consistoris, SENSE tenir CONDICIONS ni cap INFRAESTRUCTUEAde ses que pertoquen, nomes uns camina estrets. Sa Llei de Urbanisme de Balears permet revertir aquesta situació. Pero CURIOSAMENT els "técnics" de ordenació i de consorci en rustic de Consell MahonMenorca no han fet cap passa en aquest sentir A pesar de que clavegueram, aceres, vials amb prou ampliada, etc,... ni hi son ni s'els espera ja qué han passat décadas i tot segueix igual. Els mateixos "técnics" que van requalificar de rústic a urba a Son Parc favor de sa constructora VIVE ( curiosament, patrocinador del Menorca Basquet en aquell temps ), i que han permes HORMIGONAR la meitat des terme de sa segona poblacio de s'illa. Lo de sempre. Consell MahonMenorca a lo seu i en sa seua salsa, que es sa "mahonesa", con sempre. Res de nou.

Esparrall Esparrall | Hace 5 meses

Aquets d'es PP son es que van de "legals" per sa vida....aixì es construex un pais LAGALITZAN TOT LO QUE SIGUI ILEGAL!!!!!!! eso si es pacte d'es govern Ès ilegal.... au anau a xeura!!!!!

Esparrall Esparrall | Hace 5 meses

Francisco de Asís ZumárragaTù,de on as sortit??? de qui on ets que ès TOT ILEGAL????? festò mira mestre!!!!!!

user Troll Ebus | Hace 5 meses

Francisco de Asís ZumárragaPerdona, però els hortals ni tenen permís, ni pagen IBI ni res de res. L'IBI el començaran a pagar ara quan els legalitzin, però tal vegada ni açò...

Hi ha ball Hi ha ball | Hace 5 meses

Francisco de Asís ZumárragaMuy bueno, la mayoría de " votantes" no ha entendido tu ironía

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 5 meses

Ara en arribat els SALVAPATRIAS DE PULSERETA I ROSARI VESPERTI. Com es crans sempre per enderrera.

user Francisco de Asís Zumárraga | Hace 5 meses

O sea, que a muchos menorquines les parece bien que se derriben miles de casas después de cuarenta años de su construcción. Construcción que se realizó en las narices de las autoridades urbanísticas, pagando el IBI, declarándolas ante notario, registrándolas en el Registro dela Propiedad. ¿Pero no quedamos en que faltan viviendas en Menorca?

user Es barbullot | Hace 5 meses

Toni de BinidalíY ara te dones compte que son lo mateix. Mismos perros con distintos collares.

user Troll Ebus | Hace 5 meses

Toni de BinidalíEn realitat, sí que ho has fet. Era pràcticament una promesa electoral amb els propietaris d'hortals il·legals.