Aldina Fum Aldina Fum | Hace 5 meses

Hasta aquíPuede que ya pasó... Según el artículo, entendí que el "vecino" no es residente de todo el año, compró la casa para pasar sus vacaciones... "El testimonio es el de un vecino de Sa Muradeta, en Ciutadella, que adquirió en mayo una casa en este barrio sin imaginar que el nivel de ruido le haría pasar desvelado sus noches de vacaciones".

user Un vecino | Hace 5 meses

20 millones para la libre elección de lengua? Este es el dinero que pagaremos a Disenso, el chiringuito de Abascal.

user Hasta aquí | Hace 5 meses

XiprinantMentre pugui fer negoci a ell tot això que li contes li és exactament igual (i com ens conta ell mateix: a viure!!!). El negoci abans de res, fins i tot del descans dels ciutadellencs.

Rober Tito Rober Tito | Hace 5 meses

La verdadLa gente es una inconsciente que solo se preocupa de sí misma. Los políticos son un reflejo de la sociedad, que no han caído del cielo!

Xiprinant Xiprinant | Hace 5 meses

KapakPer donar aquesta «bendició» et deixes vàries coses importants: la principal és la ubicació en un canal inundable per una banda, i per l’altra banda en un port amb rissagues; l’altre detall és que no existeix cap barrera física entre els locals d’oci i la zona residencial, hi ha visibilitat (i audició) directa des de les portes i terrasses dels locals fins les finestres de les cases; l’altra és que la zona no té cap planificació urbanística, és una zona d’oci DE FACTO, imposada unilateralment pels locals que, un rera l’altre s’han anat instalant allà mateix, i al cap d’uns anys algú la va batiar com «zona d’oci». Sí, efectivament ha estat un miracle per tots els Ajuntaments dels darrers 30 anys, perque fins ara la única feina que els hi ha duit ha estat baixar la policia com si siguin bombers per sufocar els incidents que es produeixen regularment. També podem afegir al munt de bendicions que l’aparcament des Pla no és legal, i ho sap tothom, però la manca d’alternatives ha forçat la seva continuitat alegal. En el nostre cas, ja no és ni una queixa ni una denúncia. Els anys d’aquesta via es van esgotar sense obtenir cap altre resultat que tirar gots d’aigua sobre l’incendi. Ara és un contenciós-administratiu contra l’Ajuntament per inactivitat en el control del renou, iniciat en octubre 2022 (va per algú que ho relacionava sense cap fonament amb el canvi de govern) i guanyat en juny d’enguany. Renou que ha estat demostrat per sobre dels nivells legals tant per medicions privades, com per totes les medicions que va fer la policia local durant l’estiu, com pel medidor Bettair instalat a sa Muradeta. La «disminució considerable» que alega l’Ajuntament no és ara que s’ha de constatar sino l’estiu que ve. Per cert, la foto que il·lustra aquest article correspon a dia 4 d’agost de 2022 a les 2:00h i la intervenció policial que veim no va ser «preventiva» sino sol·licitada per jo quan JA s’havien començat més de 14 botellons a es Pla (vídeo disponible a YouTube). Per sort el tancament nocturn de l’accés a es Pla sí que ha servit per PREVENIR la realització de molts botellons enguany.

Aficionado Aficionado | Hace 5 meses

se a perdido totalmente el respeto por los demás , un día a alguien se le irá la olla y pasará algo grave que todos lamentaremos . se a perdido el respeto , a profesores , personal sanitario , fuerzas de seguridad del estado, etc etc . no digo que haya que sacar el palo , pero que la cosa se a ido de madre totalmente si , y es urgente y trabajo de todos ,buscar una solución .

Dark Times Dark Times | Hace 5 meses

@Espresso - 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

user Hasta aquí | Hace 5 meses

KapakMe encanta la solidaridad de este tío: los que vivan en sa muradeta que se j...

user Hasta aquí | Hace 5 meses

Pueden vender la casa como muchas del centro a un francés y que esté cerrada todo el año menos un mes. Seguro que a ellos en Francia el ruido no les molesta. Como en otros muchas casos se hace buena la frase: "De fuera vendrán que de tu casa te echarán".

user Burruru | Hace 5 meses

TururuHo ets cansat!! Pel reis ja saps, una caixa de kleenex.