DoN SiMoN DoN SiMoN | Hace 5 meses

Alguien tendría que poner orden en los padrones, hay una cantidad apabullante de falsos residentes y habitantes de conveniencia. Quizás los números reales son otros..

user Pregonda | Hace 5 meses

Singapur, 734 km2, población más de 5 millones de habitantes. Menorca, 696 km2, casi la misma superficie, población menos de 100 mil habitantes. A pesar de estos datos comparativos, todavía hay bastante gente que vive obsesionada con esa absurda idea de que nuestra isla está saturada de gente. Increíble, pero cierto.

user Pdiazmo | Hace 5 meses

Me ghustaria saber cuantos son los residentes de conveniencia, es decir aquellos con casa (en realialidad 2ª residencia) y que estan ahi por el 75% de descuento en billetes....

user carlos | Hace 5 meses

Y seguirá creciendo, sin ninguna duda

Tururu Tururu | Hace 5 meses

A Mao, 2 centres de salut i un hospital, ben equipats. A Ciutadella, nomes un i infradotat. Sense personal especialista, els dos ecógrafos están infrautilitzats i acaben enviant a un munt de gent a M. Orfila per aquest motiu. Un exemple senzill: cap dietista visita a Canal Salat, quant normalment aquests especialistes empren báscula i poca cosa mes. Es lo de sempre, una vegada, un altre, i un altre.... Fa falta que Canal Salat es convertesqui en un petit Hospital Comarcal i que hi hagi especialistes assignats ( no com ara, que venen els nous com si fos un castig ). Sa privada ja ja fet un petit hospital perque hi ha prou població i un 40% dels turistes, aixi que EXIGIM LO MATEIX de sa SANIDAT PUBLICA, i que s'acabi es MALTRACTE.

Tururu Tururu | Hace 5 meses

Ciutadella supera a Maó en poblacio (1.541 habitantss más, una diferencia que fa anys puja mes a pesar des bloqueig de Consell a PGOU ) Pero en canvi, seguim sense un petit hospital comarcal, amb un geriátric de manco ( a Mao sa Residencia de Gent Gran de Consell es va pagar 100% per Consell, pero a Ciutadella Consell MahonMenorca no compra ni cerca cap edifici per fer lo mateix ). MALTRACTE crónics en gent major, sanidat, vivendes i serveis socials, educacio, cultura, administracio, mobilidat, inversions de tota casta, etc etc etc... Esperem que es nou any dugui qualque canvi en aquesta discriminacio i maltracte crónics que patím ( 40 anys amb franquisme i 40 amb "democracia )"

user Urpallut | Hace 5 meses

UrpallutEn s'estiu he fet sa prova també. 25% italiano, 25% peninsularo 10% angles 30% francés...i 5% altres.

user Urpallut | Hace 5 meses

Senyor Smith, jo som de Ciutadella, i tota sa raó. Ciutadella i Ponent en general és més poble, aquí no hi ha tant funcionariat que va i vé.Aquí sa població és més estable i ens coneixem tots. No tenim Aeroport, hospital, conselleria,tant jutjat,etc.... En fi, aquí sa gent no "rota" tant. Com a molt tenim sa gent de temporada(cambrers, cambreres de pisos o manteniment) que solen venir a Fer quatre menos. En s'estiu no som 31.400, som 45 més es turistes mes sa gent que ve a segones residencies. Que duri molts anys així. He fet sa prova d'escoltar com xerren de plaça palmeres a Born i quasi no sents res més que menorquí. L'he feta a Maó, passejant pes centre i està 50/50 amb menorquí/castellano i variat. I ja a Palma, fa plorera. Ep, i som xarnego jo.

loque? loque? | Hace 5 meses

Mr. SmithTampoc entenc sa rao de sumarte pobles quan sa realitat es tosuda,que de tots modus poc poc ja ni sumant es 3 pobles bastara xd

user Jesús el bueno | Hace 5 meses

I de aquesta tota gent, ensobren uns quants perque hu es xusma que ha vingut darrerament, ja s'en poden anar per a vont han vingut, trindriem que fer una triadella i grossa !!