user Nautilus | Hace 4 meses

manu menorcapobrecito, menudo lavado de cerebro te habrán hecho. de pequeños por el pueblo te conocían por otro nombre… me parto!!

user Pdiazmo | Hace 4 meses

En JanY tu que sabras.....

user Josep Pons | Hace 4 meses

En JanIdò una llei de consum que consagra es dret a robar. Típic des partit des delinqüent Puigdemont, Laura Borràs i es seus aliats.

user Hasta aquí | Hace 4 meses

Mestre d’AixaComo te j... que sea tan agudo eh?!

user En Jan | Hace 4 meses

Així és la nova llei de consum que entra en vigor el 2024: si no t'atenen en català tens dret a anar-te'n sense pagar. Això serà així en tots els establiments comercials i de serveis, és igual que sigui un taxi, que el dentista o el Decathlon. Crec que aquesta mesura portarà cua, ja que confronta el dret dels comerciants a parlar sols en castellà —una de les llengües oficials, segons l'Estatut—, però també el dret dels consumidors a parlar sols en català. Quin pesa més? Qui paga, mana.

user En Jan | Hace 4 meses

Com veig que hi ha molts forasters al foro, us faig saber que avui no és el dia de "Los Santos Inocentes" a Menorca. Aquí es celebra "Es dia d'enganar". És una tradició molt arrelada a Menorca. Se celebra cada 1 d'abril i és una festa dedicada a les bromes, igual que el dia dels Sants Innocents. Els anglosaxons ho van portar a l'illa, ells li diuen el "April Fools Day". Se celebra a França, Finlàndia, Austràlia, Alemanya, Itàlia, Bèlgica i, per tradició britànica també als Estats Units, el Brasil, Portugal i Menorca. Avui a Menorca no es "És dia d'enganar"😁

user En Jan | Hace 4 meses

Jo soc menorquí, català i espanyol. El que no seré és madrileny. Sempre he votat a partits de Menorca. No votaria mai un partit espanyol. Tipus PSOE, PP, VOX. Els sentiments no es poden imposar. Respecto els nacionalistes espanyols. Ells tenen els seus sentiments, equivocats al meu entendre.  L'Espanya real és plurinacional, multicultural i multilingüística i açó els hi produeix frustració. 

user En Jan | Hace 4 meses

𝑬𝒍 𝑪𝒂𝒏𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑺𝒆𝒏𝒚𝒆𝒓𝒂 'Au, companys, enarborem-la en senyal de germandat! Au, germans, al vent desfem-la en senyal de llibertat. Que voleï! Contemplem-la, en sa dolça majestat!' Visca els Països Catalans! 😁 👏👏👏👏

user Pdiazmo | Hace 4 meses

Suerte que no han sacado la bandera de los visigodos o los cartagineses. Esto es España! y hoy el dia de los inocentes!

Nacho CB Nacho CB | Hace 4 meses

Menorquín viajeroLa Corona de Aragón, no solo el Reino. El emblema de las 4 barras de gules en campo de oro proviene de la temprana vinculación del Reino de Aragón con la Santa Sede y estaría inspirado en el viaje que Sancho Ramírez (1064-1094) hizo a Roma en 1068 para consolidar el joven Reino de Aragón ofreciéndose en vasallaje al papa, documentado incluso en la cuantía del tributo de 600 marcos de oro al año. El escudo real recogería los colores propios del Papado presentes en las cintas de lemnisco de los sellos de la Santa Sede, y son visibles hoy todavía en la umbrella Vaticana.