Idò Idò | Hace 4 meses

Aquesta gent que en vuit anys l'únic que han fet és res, en fa de mal tenir mal i ferir-si. Sa mostra més evident és sa carretera ...

user jomateix | Hace 4 meses

Per ser Conseller de Cultura del Consell Insular de Menorca no fa falta saber, entre moltíssimes d'altres coses, que per poder aconseguir reconeixements internacionals com aquests es necessiten arguments refutats per exeperts i estudiosos? Aquest individu es pensa que assolir el nombrament de Reserva de la Biosfera, la Menorca Talaiòtica com a Patrimoni Mundial o el cavall de raça menorquina, per exemple, es van aconseguir a partir del 'jo crec que...'? Hi ha que demostrar i passar moltíssims filtres sota la lupa de grans experts a nivell internacional en la matèria. I precisament els experts a Menorca en la matèria que aquest individu esmena són els estudiosos de l'IME (Institut d'Estudis Menorquins), que rebaten i superen en escreix, a partir de tots els seus anys d'estudi i recerca, els arguments que aquest personatge pot proposar. En fi, cada persona pot tenir una opinió... fins i tot hi ha qui la té sense haver-hi hagut de pensar abans. Quina odisea travessarem aquests quatre anys de legislatura.

user Burruru | Hace 4 meses

TururuNo saps ni escriure. Torna a s'escola, fes es favor.

Elber Galarga Elber Galarga | Hace 4 meses

com diuen a Ponent: "hi va envant aquest"!

user " Sito " | Hace 4 meses

No valeu per res......quina pena tirar es doblers amb voltros.

user carlos | Hace 4 meses

DelmundoBueno, o usted es familiar o un buen amigo entiendo.

user Hasta aquí | Hace 4 meses

TururuEscriure sense accents és escriure en menorquí? Escriure sense normes és escriure en menorquí? Escriure "escriguent" és escriure en menorquí? Escriure "es catala" sense accent és escriure en menorquí? Escriure "pero" sense accent és escriure en menorquí? Escriure "no nos" és escriure en menorquí? Escriure "a els" és escriure en menorquí? Escriure "em" sense h és escriure en menorquí? Escriure "mes" sense accent és escriure en menorquí? Ja està bé d'aquesta cara, no sabeu escriure correctament i la vostra defensa és que escriviu en menorquí!!! Pura ignorància!!!

Tururu Tururu | Hace 4 meses

@baixamaner: tu segueix xerrant i escriguent es catala peninsula,r que noltros el respectam, pero no nos diguis a els menorquins en quina variant em de xerrar i escriure. A¢o ho decidirem. noltros, sense imposicions ni supremacismes, si no et sap greu Res mes.

user Hasta aquí | Hace 4 meses

Menorca i els menorquins no ens mereixem un personatge així.

shrekista shrekista | Hace 4 meses

És una vertadera vergonya que una persona així sigui conseller de Cultura i Educació, quan és el que més li manca. Un provocador que des de la ignorància intenta arribar a aquelles persones que més se li assemblen per aquesta mateixa qualitat. El diari, "sorprende y no sorprende" utilitza el fet que sigui jove i docent (que no encetarem aquest meló) de manera totalment tendenciosa. Estic contenta que almenys els seus projectes, com ara el de la Fira del Llibre, hagin caigut pel seu propi pes. I que així continuï sent!