user Sirius Black | Hace 4 meses

Es una mala decisió fer-lo a Santa Rita. No pot ser concetrar-ho tan si hi cap com no. Lo logic es pensar a fer un projecte a 40 anys i tenir clar que el que es necessita es un espai que pugui creixer en un futur. Lo que ara necessiten, no tindrà res a veure en 15 anys per lo que quan estigui acabat a Santa Rita, ja haurà quedat petit i no podran creixer ni posar res nou que segur haurà sortit perquè la sanitat avança molt rapidament. Per lo que ens encorsetem altre vegada i açò vol dir que cometem un encert a curt plaç però una gran equivocació de futur.

user Torniquete | Hace 4 meses

Menork338Tancau es Consell!!!

Tururu Tururu | Hace 4 meses

@Menork338. Un supremacista maones mesa que vol seggui amb els seus privilegis i restringir els drets Dels altres. Hipocresía, petulancia, pedantería i supremacisme. Res de nou.

Tururu Tururu | Hace 4 meses

Els que viuen a sa segona poblacio en habitants i darrera en turisme volen seguir ells amb els privilegis de dos centres de salut i un hospital, i que els ciutadellencs rebem una vegada mes una cosa per darrera... Res de nou, lo de sempre. Si no es fa un petit hospital comarcal seguirem amb sa DISCRIMINACIO i MALTRACTE crónics de 40 anys de franquisme i militars, i 45 de "dedocracia". Exigim un petit Hospital Comarcal públic, com ja ha fet sa sanidat privada. Res mes.

user pantomima7 | Hace 4 meses

En península haciendo macro hospitales para unificar y en la isla que eiremos un hospital en cada esquina. Yo también creo que Canal Salat necesita más medios, como centro ambulatorio está OK. Y si hay que da más asistencia sanitaria yo la pondría en Es Mercadal que está equidistante y no estaría mal tener ahí un ambulatorio aunque fuese pequeñito (algunas especialidades si hay). Por cierto, encontrar médicos MIR cada vez será más complicado, mejor tener pocos centros bien equipados que muchos a medio gas.

user Menork338 | Hace 4 meses

Jesús el buenoUn altre que és més cansat que una vaca en braços... Només pensau amb vosaltres, i es resto de menorquins us importen tres pitos, ben nam, beee... Quan vius a Menorca, sembla de lo més normal que maonesos i ciutadellencs no es puguin ni veure, però quan surts, es d'un riure i d'una tristor que no s'aguanta, 40km d'illa i sembla que estiguem a illes diferents. Hem arribat a punts increïbles, com es tema de sé carretera, que es va començar per Mô i as final, han acabat antes a sé banda de Ciutadella, mentres se de Mô ara en fet és pont de l'Argentina, però va estar anys que criava estrepa i ullastres... Vam, com he dit, com ompliràs de metges aquest hospital? si és Mateu Orfila se les veu i se les desitja per tenir és mínim metges necessaris, i en molts casos, et toca nar cap a Palma...

user Jesús el bueno | Hace 4 meses

Al final no se aclarirá es problema i pasará com es Verge del Toro, abandonat fins que diguin, ara el reformarem i ja será masa tard, sempra igual, pensant amb es peus...HOSPITAL NOU EN CONDICIONS I EN TOT S'EQUIPAMENT A CIUTADELLA, JA !!!!!

user Menork338 | Hace 4 meses

TururuVam a veure Tururu, sembla que tot es resol amb construir mamotretos: Volem un port comercial!!!, Volem un aeroport propi!!!, volem un hospital propi!!!, i ningú pensa en el seu ús. Tu no t'en dones compte que un hospital s'ha d'omplir de metges??, no saps que tenim problemes GREUS, per trobar metges i meteges que vulguin venir a Menorca??, si ara mateix, amb un únic hospital, ja tenim problemes greus que jo mateix he viscut no fa gaire, que fan que a se mínima, s'en desfaixin de tu, i t'enviïn amb avioneta a Mallorca, que creus que passaria amb dos hospitals??? A part, és Mateu Orfila, NO ES s'hospital de Mô, es s'hospital de Menorca. Sé carretera general, NO ES sé carretera de Ciutadella, és sé carretera general de Menorca, i el mateix per s'Aeroport de Menorca (DE MENORCA) no de Mô. Y ja que tenim queixes de Ciutadella, hi ha més pobles que es podrien queixar, i Es Mercadal?, que no te ni un trist CAP cada dia obert, tenint en compte que es just a nés centre de s'illa. Jo antes, pagaria per fer una residència per tal que es metges que venen de fora puguin tenir un lloc on viure a una mínima dignitat i a un cost raonable, i trauria és p*ta català de se llista de condicions per venir, però hey!!!, tu fes un hospital a ciutadella...

user Menork338 | Hace 4 meses

Enrique Fernandez de Alarcon GonzalezQue yo sepa, Canal Salt es un CAP, y éste que van a construir será otro CAP más grande, no un hospital, por lo tanto, creo que si que tocará ir al hospital si el cap no lo puede resolver.

VayaCagadaFoteu VayaCagadaFoteu | Hace 4 meses

Parece que aqui lo importante es gastar. El problema del Canal Salat nunca han sido las instalaciones, sino la falta de medios, personal...