Houston, tenemos un problema Houston, tenemos un problema | Hace 3 meses

AturditNo, no tenc catalanofobia. Tenc molt amics catalans i no tenc cap problema amb catalans de be que també es senten espanyols i q no tenen cap complexe en utilizar es castellà. Però, si tenc fobia a qui te fobia de s’espanyolisme. Però, Si tenc fobia a qui multa per adoctrinar. Si tenc fofia a sa purga llingüística, excluyent q practica es catalanisme. Si tenc fobia q cada dia a TV3 diguin q Balears som països catalans. Si tenc fobia a es catalanistes q tenen fobia a Espanya. Vols q seguesqui? …. No soc jo qui ha començat aquesta fobia. Fora manipulacions historiques q segur algún fanatic catalaniste s’apresuri a comentar per aquí. Visva s’unitat Espanyola i sa jererquia lingüistica. Qu es Català sigui tercera o 4ª llengua, no passa res. A aquest mont es sebre estar a es lloc q te toca i no anar locament contracurrent. Es catalanistes s’estalviarien moltes fustracions i bilis.

Sagitario Yomisma | Hace 3 meses

JusticiaEl castellano es el idioma de todos. Todos tenemos el derecho y el deber de usarlo, según la Constitución. No veo el problema.

user Justicia | Hace 4 meses

Jo llevaria el castellà, estaria ple d´infermeres xineses, barates i molt millors.

Houston, tenemos un problema Houston, tenemos un problema | Hace 4 meses

Menorquín viajero… lo de “viajero” deu esser una broma. Perque sembla q no has sortit de sa cova d’es sectarisme, d’adular llengües minoritaris com es català. Sí. Llengua miniritaria, per dir inutil i en process d’extinció, perque cada vegada sa me fa mes dificil utilitzarla, per culpa de tant d’adoctrinament i fascisme cultural. No feis mes que imposa. Crec q vos aquivocau amb EXIGIR, DIVIDIR, MULTAR, SENYALAR, NINGUNETJAR , ACUSAR, etc, etc. alçant es catalanisme com si fos a lo millor a q podem expirar. Perque fora de convertir-ho amb una virtud de lliure elecció, només feis q obligar a xerrar lo q es catalanisme vol q xerrem. Sortiu ja de sa cova d’es malogamanisme o al meinys deixau q Menorca torni esser una illa d’acullida per tothom i no q sa primera frase no sigui “ah! No parlas català?”

user Aturdit | Hace 4 meses

Houston, tenemos un problemaNo ho sé, però és meu diagnòstic és que tens catalanofòbia. Per cert, està bé lo que tu vulguis, però els altres tenim dret a ser atesos amb sa llengua de Menorca igual que tu tens dret a ser atès amb s'importada.

user Pasen y vean | Hace 4 meses

Molta palla xerrameca veig aquí, però el problema GREU - GRAVÍSSIM és que els requisits es modifiquin a meitat del procés.

user Talayótico | Hace 4 meses

Pero no lo habían quitado ya??? que manera de marear la perdiz. Menorquín viajero, en tus viajes, que idioma usas? cuál crees qué es el más importante? cuál recomendarías a tus hijos estudiar? pues eso.

Houston, tenemos un problema Houston, tenemos un problema | Hace 4 meses

Menorquín viajeroXerrar una llegua requerix molt d’esforç, temps i doblers. No entenc s’empecinament en forçar es ciutadà balear amb obligarlo a xerrar una llengua d’un altra comunitat autonoma, sa catalana. Sa llengua catalana segresta sa forma d’expressió balear, q t’agradi o no es sa nostra. Basta de dir q açó i alló son castellanades, quan es català no fa mes q utilitzar englecisme per quedar mes “cool”. Ejemples: “internet” en ves de “entrexerxes” , Jo personalment, preferesc q un doctor segursqui estudian mes medicina i descubrint mes solucions a problemes de salut i no perdre un minut amb una llengua redundant com es es català.perque ya tenim es castella q fins ara l’enten tothom. Nomes voltros fereu q sa gent nomes sapiga català (6 millons de parlants) i no sapiga castellà (600 millons de persones). Nomes aquesta data vos hauria de convença, però no hi ha manera. Ens voleu fer analfabets i menys competitius devant del resta del mont. També me dona mes tranquilitat q un doctor q faixi feina a balears pugui xerrar, indeferentment, es castellà. Perque me tranquilitza q no estigui ficat amb sa lluita catalanista contra Espanya.

Tururu Tururu | Hace 4 meses

Ses hordes castellanes qualquen "en un brioso corcel".... Ai, perdo, volia dir en un "birrioso cordel". Alerta que no es rompí, es fil des tanga, ido....

user Ginakira | Hace 4 meses

AlexiaAncha es Castilla pérfida....