Delmundo Delmundo | Hace 3 meses

baixamanerVes as llit a fer un "xobec" que no atures de tirarte Terra damunt...no Ho veus? Salud y força. Estéis ben ensegats...i no aportau res. "Avaricia al poder"

user baixamaner | Hace 3 meses

Toni de Binidalíel poble de ciutadella no es vosté, o acas xerra per tots noltros? Menys drama i mes feina, que es precisament el que NO HA FET la dreta des que ha arribat al poder i de vagos i maleantes del PP ja n'em tingut prous a Ciutadella.,

user baixamaner | Hace 3 meses

No seria el primer cop, ni el darrer, que una formació politica asoleix el poder a traves d'una moció de censura, es lo normal, pasa molt correntment, el que no es normal es que la actual propietaria de l'alcaldia de Ciutadella, embruti el tema dient que els opositors ho fan per un afany de lucre propi, aquesta es un altre imfamia propia de la dreta, que creu que tots som com ells, oi senyora batllessa? Ago axis com ? cree el ladron que todos son ......

joan joan | Hace 3 meses

nomes hi ha lo que deia savia meua : SANT DURO I SANT CUL.... de guanyar 200 euros a guanyarne 2000 hi va una moció de censura...I NO HI HA MES MOTIU NI EXCUSA ....desde octubre se sabia que PSOE i MES tornaven ser "amics".....i sa comparsa de CE ja pot reivindicar totes ses "cualcades" que vulgui ara es vot seu es molt bo....RIAN NE VA PLUS...LA BANCA GUANYA

user Bep | Hace 3 meses

Mirau que dir que "el enemigo es el PP", només amb aquest comentari ja heu mostrat es llautó, na Sandra del PSOE cada vegada que ralla la "pifia" més.

user Bep | Hace 3 meses

Vull pensar que PSOE -PSM ja començan a sercar candidats/es per les pròximes eleccións, ja que aquestes dues......."va a ser que no".

user eutxiucaun | Hace 3 meses

La izquierda nunca deberia haber permitido que gente que no sirve para gobernar tuviese el baston de mando,aun que algo tarde hay que mandar a esta gente a la oposición que es donde mejor estan.

Sebastià Benejam Sebastià Benejam | Hace 3 meses

Igual esperaran a que, los futuros a colocar, se les acaben los subsidios...me pregunto...¿No? Habrá que darle la razón al Canoge Palos.."El Sant duro"

user ciutadaciutadella | Hace 3 meses

Toni de BinidalíEs "motiu" i es programa des que volen presentar sa moció es resumeix en pujar-se es sous i cobrar varis d'ells paga d'alcalde (Cerdà, Maria Jesús Bagur, Sandra Moll, Llorenç Ferrer) i endollar uns quants des seus com a càrrecs de confiança. Fi del programa.

user Toni de Binidalí | Hace 3 meses

María Jesús Bagur, Carol Cerdà, Carla Gener, PSOE, Podemos i PSM, mos expliquin per favor a n’ets Ciutadallencs, de forma molt clara, per quin motiu s’estan plantejant una mociónde censura. I per motiu o motius vull dir motius d’interés general per Ciutadella, no motius de baixa altura com ets seus propis egos personals o ses seves butxaques. Després d’es ridícul que van fer es mes de Maig de 2023, per favor, deixin fer feina, deixin de tensionar sa vida d’es ciutadallencs, deixin de fer nosa, i sobretot, comprin toner. Es poble de Ciutadella està molt per damunt de vostés, a veure si ho acaban entenent.