user Tani | Hace 3 meses

MarilynPues yo me apunto sí al final se hace la protesta

Memoria Histórica Memoria Histórica | Hace 3 meses

El problema se soluciona liberalizando el servicio y permitiendo la apertura de nuevas ITVs como se ha hecho en el resto de España.

user Realista | Hace 3 meses

Pues a mí me viene genial... Tengo el escape fastidiado y suelta los gases sin filtrar... Voy a estar 10 meses así x falta de citas... Y mejor, así no tendré q ir al taller antes de hora🤭

user Jesús el bueno | Hace 3 meses

Res, ja no se que tenc que fer, venga telefonar i TELEFONAR EN AQUET NOMBRE 971354502 I hi ha una jove que et repeteix sempra lo mateix fins que es talla, bé anem, VOLEM UNA SOLUCIÓ JAAAA !!!!!!!

user Jesús el bueno | Hace 3 meses

Primer te diven que per sa pàgina, desprès tanquen sa pàgina, desprès te diven que per telèfon o presencial a sa estació, desprès que presencia no, nomès per teléfon, ara te diven que presencial i per telèfon, vamos que no hi ha manera, vaig telefonar fa un mes i me van dir que me enviarien un correu, res de res, per qué no en fan un altre de estació a Es Mercadal o a Alaior o a Ferreries ??

Elver Galarga Elver Galarga | Hace 3 meses

Engañabobos, y hasta tendremos que dar las gracias! Es bizarro

user BSM | Hace 3 meses

Aquest darrer sistema annuciat d’agafar cita per passar l’ITV no és cert ni vàlid: No fa ni 24 hores que vaig intentar reservar- la pel meu cotxe que està a 10 dies de caducar i me van contestar que havia d’esperar a tenir-la caducada. Per un altre cotxe que ja fa 2 mesos que la té caducada (vaig demanar cita juliol 23 i me la van donar per juliol 24) dilluns vaig telefonar al call-center i me van agafar les dades; me van dir que me contactarien en 24 hores. Avui havent passat 4 dies (96 hores) no ha contactat ningú. Mentida darrera mentida, ridícul darrera ridícul…, si el Consell o conseller/a no té res a dir o fer, millor es quedi a ca seva però PROU MENTIDES!!!!!!

user Marilyn | Hace 3 meses

Ya podemos protestar todos desde aquí todo seguirá igual lo que hay que hacer es unirse y manifestarlo en el consell y exigir de una buena vez que lo solucionen sin más dilaciones ni tonterías de citas telefónicas presenciales o cómo quieran inventarlo la itv nos la exigen por ley si no la tienes 200€ de multa y tres puntos del carnet además que el seguro no te cubre nada si no tienes la itv al día a que esperamos pongamos día y hora para pedir dolucion

user Tani | Hace 3 meses

Y digo yo en caso de multa supongo que se hará cargo bien la ITV o el Consell??? Sería lo justo no ??? ( entiéndase la ironía) pues ésto no pasará... .. y dicen en el artículo que te tomarán los datos y ya le avisaremos pero nos darán algún tipo de justificante que acredite que no la hemos podido pasar???

user Biel Olivar | Hace 3 meses

En resum: tot segueix igual.