user Caparrots | Hace 2 meses

Mirad una mas que defiende al sr Faves… aaii que mal esta el mundo !!!

user jomateix | Hace 2 meses

Si sou un poc entesos, recordareu que sa legislatura on es firma aquest Conveni comandat per Riudavets Fayas abasta de 2003 a 2007. Aquest conveni esdevé del 2005. Sa legislatura immediatament posterior és comandada pel PP, amb A. Moll Huguet (2007-2011). Per tant, el grup popular coneixia o hauria de conèixer perfectament aquest pacte i tampoc va fer res per solucionar-ho en es seu moment. Així que sa senyora batlessa no està per donar lliçons de efectivitat i assertivitat del seu partit polític.

user jomateix | Hace 2 meses

Pere FayasPere, Tot i no ser propers a ses sigles des teu partit, hem de reconèixer tots que ets una de ses persones més cultes, apassionades i enteses de sa política migjornera i menorquina. Per favor, no perdis es temps contestant a persones que ignoren amb orgull sa realitat. "No hay más ciego que quién no quiere ver."

user jomateix | Hace 2 meses

Quanta gent opinant sense haver llegit es Conveni entre s'Ajuntament d'Es Migjorn i Son Pons ni sa resolució judicial completa. No serà que es mouen per populisme i partidisme? Quin interès pot tenir el senyor Pere Riudavets Fayas en "provocar" un deute a s'Ajuntament envers una propietat privada? Si precisament es demostra amb aquesta denuncia que es propietaris no són precisament propers a ell? No serà que sa batlessa actual vol treure rèdit electoral d'aquesta resolució judicial que justament exculpa al senyor Riudavets Fayas. Mare meva, quanta ignorància. Poc m'estranya que sa senyora batlessa i sa seva família visquin en unes "vivendes" en terrenys rústics i il·legals. Tots es poble l'aplaudeix, serà per lo "espavil·lada" que és (ironia).

Pere Fayas Pere Fayas | Hace 2 meses

Aixa: Quan venguis aquí a opinar sense sa cara tapada, podem valorar a què et compremets tu i a què em compromet jo; cap pega. Atentament; Pere.

Mestre d’Aixa Mestre d’Aixa | Hace 2 meses

Te compromets a n'aquet xat a fer front a nes deute?, jo crec que si sa propietat ha actuat així ses seves raons devia tenir. Que, per cert, no fa falta anomenar ses causes judicials passades, publicades a n'aquest mitjà de comunicació.

user Caparrots | Hace 2 meses

Una vez se ha ido delante del juzgado por algo debe ser no? Y si ha dado la razon al ayuntamiento poralgo sera, algun error “existente” debe haber alli y de inventado nada seguro que debe haber papeles que lo demuestren

Pere Fayas Pere Fayas | Hace 2 meses

Hihapeix: rectificar és de savis, d'acord. Idò, tu -persona llesta- digues com es pot reconèixer un error inexistent, "inventat", fabricat 'a mida'; gràcies per la teva aportació al debat. També és de savis identificar-se per opinar, en lloc d'actuar d'amagatotis. Pere Riudavets Fayas.

user Gran de Migjorn | Hace 2 meses

Pere Faves,tu eres el primero que te escondes tras un "pseudónim" heeeee Mijurne

Pere Fayas Pere Fayas | Hace 2 meses

Grande: no ens saps del tema ni el 10%; llegeix el Conveni Es Migjorn - Son Pons i després vine aquí a opinar, amb coneixement de causa. Però, per favor, ho has de fer a cara descoberta, no com anònim. Atentament.