user ciutadaciutadella | Hace 2 meses

Impresentable. Imposible ofrecer una imagen aun peor como representante. Con esta señora Vox no necesita enemigos.

user felvalent | Hace 2 meses

Josep PonsMenudo castigo para todos los menorquines tener que aguantar los bodrios de esta excesiva, petulante, marchita y muy endiosada farsante. A ver cual será la próxima afrenta que desatará las furibundas iras de la prima donna protagonista de esta opera bufa, en el contexto de esa conjura mundial que "denuncia" encabezada por los señores Barber y Gali. A lo mejor hasta tienen la osadía y el mal gusto plebeyo de volverle a exigir que trabaje un poco, ya que ciertamente se ve que: «Pensa que s'assetjament és dir-li diàriament: "fes sa feina que te toca!"».

user Victor 8F | Hace 2 meses

La verdadera urgencia es que desde Madrid la dirección de VOX expulse a esta pobre mujer de un puñetera vez.

user " Sito " | Hace 2 meses

Donde las dan.......las toman........

user Antoni Marques | Hace 3 meses

Aixó són paperots!! I aquesta dona ha dit res bo mai d'algú que no sigui ella mateixa? Definitivament se'n va de l'olla.

user Josep Pons | Hace 3 meses

Senzillament genial sa glossa "Assetjament" de Zès Coll d'avui, diu: «Ella mai no s'equivoca. Ella té s'enteniment. Ella és un ser eminent. És es partit que provoca! I tot açò, per tanoca. Pensa que s'assetjament és dir-li diàriament: "fes sa feina que te toca!"» Enhorabona per aquest retrat tan ben fet.

user Josep Pons | Hace 3 meses

Quant odi i quina llengua més bruta aquesta dona. Un exemple emblemàtic aquesta de Medrano de que es pot pertànyer a la aristòcracia i a la vegada ser xusma.

user Okis | Hace 3 meses

@nachoCB: Si Abalos trata así a los suyos, ¿Cómo esperamos que trate cum fraude a los ciudadanos? Y para colmo, la francina armengol diciendo que se ha dejado la piel. ¿Pero qué partido de extrema izquierda no es mentiroso y corrupto?

user Antoni Marques | Hace 3 meses

Un altre capítol del "culebrón" Medrano Olives i nova exhibició de descontrol de la tal Maite. Després del paperot que Medrano va fer i l'espectacle que va donar contra el senyor Gali, resulta que ara és el seu cap!! Li està molt bé aquesta lliçò a aquesta dona a la que només l'interessa la cadira i omplir-se les butxaques amb els nostros doblers. Fins i tot uns quants que conec que la van votar estan més que farts d'ella i dels seus embulls. I ha donat un exemple tan flac que ha fet moltíssim més mal al seu propi partit del que ningú més li pugui fer mai. Idò a veure si els senyors Barber i Gali la posen "¡¡firmes!!", i la posen a fer una mica de feina i la disciplinen un poc que bona falta li fa.

Nacho CB Nacho CB | Hace 3 meses

Si Vox trata así a los suyos, ¿Cómo esperamos que nos trate a los demás ciudadanos? Y para colmo esta mujer dice que la nueva cúpula de Vox es "sin honor y machista". ¿Pero que partido político de extrema derecha no es machista en el mundo?