user Antoni Marques | Hace 2 meses

Sitoi @Kapak. Hi ha un fet objectiu, una realitat empírica que per damunt de les vostes tergiversacions i falsetats demostra qui tenia raó i no sou els que voldrieu imposar les taules i cadires dels bars davant ca els veïns. Els que explotaven sa Xerxa van posar un contenciós contra l'ajuntament de Ciutadella i el van perdre i acte seguit van presentar un recurs davant el Tribunal Superior de Justicia que també va donar la raó a l'ajuntament tal i com consta a l'hemeroteca. Sort que la justícia fa respectar els drets dels veïns tantes vegades conculcats pels privilegis dels bars.

user Bep C. | Hace 2 meses

Ciutadella.............

user Josep Pons | Hace 2 meses

SitoI no ens parlis de "privilegis", quan es que defenses privilegis contra ets veïns ets tu. Es ver que es bars si volen ocupar amb taules i cadires disposen de s'enfront des seu establiment i es veïns ho respectam? Idò es mateix dret tenim es veïns respecte s'espai davant s'enfront més proper a ca nostra. I voler donar més drets als bars que als veïns sí que és un "privilegi".

user Josep Pons | Hace 2 meses

SitoQue lleuger que ets!! Com de costum especules i murmures sense tenir cap prova de ses difamacions que escrius. Explica de quins "privilegis" ralles i quines proves en tens d'aquests suposats "privilegis". I sobre tot explica qui es de va concedir, qui era al govern en una paraula, perquè des de sa oposició no és pot concedir res. I sobre tot, si no tens proves de ses fal·lacies que escampes, té present que sa calumnia és un delicte.

Sito Sito | Hace 2 meses

Josep PonsOtro local del mercado… tenía los mismos privilegios que otros???

user ciutadaciutadella | Hace 2 meses

SitoKapak i Sito: Per mentides que digueu i vos poseu com vos poseu és de lògica i de sentit comú que, de sa mateixa manera que es veïns no imposam als bars que han de tenir davant de ses seues façanes es bars tampoc ens ho imposin als veïns.

user Josep Pons | Hace 2 meses

felvalentDisculpi, veig que m'he equivocat i estic ben d'acord amb vostè, volia dir que no per repetir mentides Kapak i Sito es converteixen en realitats. Ja que hi ha ses actes des plens penjades a sa web de s'ajuntament i, certament, tothom pot comprovar que com ja s'ha dit sa modificació de s'ordenança per posar que s'havia de tenir permís per escrit des veïns per ocupar a menos de 5 metros de sa façana de ca seua es va aprovar es septembre de 2012 amb es vots a favor de tots es partits, o sigui amb es vots d'UPCM, PP, PSOE i PSM.

user Happy | Hace 2 meses

Adam LEDANCA RIÑOHablando de robar ejem ejem se te olvida mencionar lo robado por el PP ! O el rescate a los bancos! O el silencio ante los abusos sexuales en la iglesia! O podría seguir y seguir !

user Josep Pons | Hace 2 meses

felvalentNo per molt repetir mentides Kapak i tu es convertiran en veritats. Lo únic que va fer UPCM va ser introduir per escrit a sa ordenança que és va consensuar entre tots es partits, lo que ja es feia des de molts anys enderrera, que es bars demanesin permís als veïns per ocupar davant ses façanes des veïns (només si sa ocupació era a menos de 5 metros), i fer complir s'ordenança que per açò hi és. I s'ordenança és va aprovar sense ni un sol vot en contra. Es ver que es bars disposen si volen ocupar amb taules i cadires de s'enfront de s'establiment i es veïns ho respectam? Idò es mateix dret tenim es veïns a no voler ocupacions des bars aferrades a ca nostra.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 2 meses

Hasta aquíVamos a ver, resulta que a la izquierda ahora le interesa y le preocupa lo que los niños puedan ver en Ciutadella los sábados por la tarde: a borrachos por la calle. Esto es meter mierda al ayuntamiento de Ciutadella, cuando resulta que tras 8 años no ha hecho nada la ziquierda que gobernaba en tripartito el consistorio. Sin embargo: - Que se utilice a los niños y les obliguen a simular en un carnaval actidudes sexuales desenfadadas o hacer representaciones en teatros y colegios de carácter sexual para enseñarles que es el sexo, eso no les preocupa ni mucho menos, eso no es hipersexualización. - Que se normalice que se pueda ver en la cabalgatas de reyes a mujeres representando a cualquiera de los reyes magos, rompiendo así su inocencia, eso es lo que toca con el progreso y la igualdad. Y eso que ellos no son religiosos, más bien ateos. - Que los niños vean como conductores de ciclomotores, bicicletas, monopatines hacen lo que les da la gana e incumplen sistemáticamente y de forma sucesiva las normas de circulación, no les preocupa; aunque a veces, incluso sean sus hijos quienes las cometen. - Que se fumen porros de marihuana en centros docentes, o se consuman otras drogas en las plazas del pueblo, eso les da igual, incluso que los niños vean a sus padres consumirlas o plantarlas, eso no es importante. - Y eso son solo unos cuantos de ejemplos, pero podría estar así toda la tarde. Pero ver a quince o veinte borrachos (que se ven todos los días, no sólo cuando hay tardeo) eso les molesta y les importa mucho que lo vean sus hijos, eso es inaceptable. Para mí es inaceptable todo, pero mucho mas lo es, que Sánchez, el PSOE y los independentistas catalanes, vascos y gallegos (entre otros), sean tan poco solidarios y dejen a los niños de toda España sin muchos recursos para sus estudios y sus vidas, al no devolver todo el dinero que le deben al estado central así como los millones de euros que han defraudado y malversado, y tras normalizar lo que ocurre en ellos con el indulto, la amnistía y el perdón por todos los delitos cometidos por sus dirigentes, así como por la condonación de toda la deuda que mantienen con el gobierno central de España. Nuestros niños se van a creer que delinquir en España es gratis.