user felvalent | Hace un mes

ciutadaciutadellaQuina "opció" més degradant sa des que vos ajuntau amb Bildu, es partit des terroristes. S'apologia i enaltiment des terrorisme i es terroristes i fer homenatges a terroristes i assassins són "opcions" (per no dir-ho d'una altra manera) que retraten a qui les abraça. Una "opció" que ha presentat fa menos d'un any a 44 terroristes, inclosos 7 assassins a ses seues llistes, es indecent i èticament deplorable. Ja ho diu es refrany: No s'ajunten fins que no es semblen.

user ciutadaciutadella | Hace un mes

Idò ara a blanquejar terroristes!!

user Antoni Marques | Hace un mes

Aquest partit està carregat de contradiccions, és un partit d'extrema esquerra marxista farcit dels teòrics "enemics de classe" burguesos tan (arbitrariament) estigmatitzats damunt el paper, "docents" com els hi agrada dir a ells mateixos, funcionaris, alguns professionals liberals, classe mitja i mitja alta que prediquen una cosa i en fan una altra i practiquen la "cultura" de l'endoll i la incoherència. Un partit esquitxat per irregularitats com el frau a Milà o les adjudicacions a dit a l'IME. Fa poc es presentaven dins una coalició amb comunistes, el partit dels defensors dels lladres de cases okupes, etc., quan l'entorn més proper de la seva cap visible a l'ajuntament de Ciutadella, per exemple, esta carregada de propietats, habitatges, apartaments... i reuneix un conglomerat inmobiliari. Es diuen menorquinistes però són catalanistes i separatistes radicals i ara, per rematar la jugada es presenten a les elecions de juny amb el partit dels terroristes.

user KEM | Hace un mes

Heu perdut tota sa credibilitat, fins i tot dins es vostros votants (fins fa poc). Llevat de quatre sectaris o que depenen econòmicament de voltros (i molts no són menorquins), poc més mereixeu ja.

user Antoni Marques | Hace un mes

felvalentCertament, el que és un mantra i un tòpic és el suposat menorquinisme del partit que té la barra d'anar amb Bildu que és un partit ple de candidats condemnats per terrorisme i/o assassinat, així qu,e com més enfora de Menorca millor. Empegueits haurien d'estar!!

user Blas de Lezo | Hace un mes

Se ve que la "política" que estos tres codearse con Bildu y jactarse de ir juntos y revueltos con ese partido que llena sus listas de terroristas y asesinos.

user kane | Hace un mes

Los tres tenores, Miquel María el partido lo tuvo que colocar porque ninguna empresa lo quiere para trabajar, Josep Castells otro que cuando empezó tenia mas pelo, pero lo dejara cuando se quede calvo (márchate porque no apartas nada) y Josep Juaneda es el vocero que dice lo que le marcan los otros dos y que deje de presentar enmiendas que sabe de antemano que serán rechazadas y así no se alargan eternamente los plenos del Consell y haces el ridículo con tu peinado veinteañero.

user Okis | Hace un mes

Aquests son de mes. I també hi son de més. Mos hi sobren engana babaules.

user Ipocresia.com | Hace un mes

Chaqueteros.com

Migs Migs | Hace un mes

Los mismos Títeres y 🤡 con chaqueta diferente.