VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

Pepetés ironia

user Pepet | Hace un mes

S.O.S. MallorcaQue fas avui amb 1.000 €,si el lloguer et costa 800€?,si en trobas..

user Pepet | Hace un mes

Anti NegueruelaMala comprensió lectiva,repasa el escrit.

user Pepet | Hace un mes

S.O.S. MallorcaSii,reventant al personal,per no contractar-na més( ah, que no en troban)per tenir més beneficis. La kellys,en són una proba,excess de feina i feixuga; possar els llits que se eixecan,pot pensar,hasta na pprohens va dir que no calia. Assatagement,eixigint máxima qualitat de la llimpiesa,quan mancan més kellys,explotació i mal tracte verbal,(no vol dir que sigui per tot),peró existeig,es un fet. I per acabar,et cridan a casa,el dia avanç que tinguis lliure,per dirte que hi vagis a fer feina,perquè hi ha companyas de baixa. No m'expliquis el que són aquesta colla de "peseters",hi fet feina mitja vida a hosteleria,pot ser de futbol en saps,peró d'hosteleria val més que callis.

user carlos | Hace un mes

Una recomendación a todos los nativos de Baleares. No vendan sus propiedades por mucho que les paguen.

VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

Los Hoteleros han hecho mucho por Mallorca! Si no la gente no cobraría sus 1000€ al mes y sus 6 meses sagrados de paro!

user Tomeu09 | Hace un mes

971Vamos a crecer entonces hasta urbanizar la Serra de Tramuntana, no? Y a hacer más hospitales, más carreteras, más colegios.....hasta cuándo? Ud sabe perfectamente cuánta gente cabe en su casa. Los políticos, apoyándose en técnicos cualificados (geógrafos, geólogos, biólogos, arquitectos, ingenieros..) debería saber cuál es la capacidad de carga de las islas para no perder calidad de vida cada año; para no bajar el PIB per cápita cada año. Pero tranquilo, son populistas, están con usted, no consultarán a ningún técnico; y si estos tienen algún informe de poner límites, lo guardarán en un cajón. Tranquilo hombre. Seguiremos masificando a su gusto. Duerma tranquilo.

VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

DavidEt refereixes als turismolovers que cobren l’atur durant 8 mesos?

user Tomeu09 | Hace un mes

Claudio RanieriMenos mal que Madrid se lleva dinero, aquí lo invertiriamos en hacer más autovías, más depuradoras, más desaladoras, para poder hacer más urbanizaciones, para.....adivina adivinanza, efectivamente, traer más gente. Ojalá se llevase más dinero Madrid. En manos de los mallorquines es un peligro.

user Tomeu09 | Hace un mes

Becerro de OroLes teves idees són molt bones, però has sobrequalificat els valors dels mallorquins. Si Mallorca (I les altres Illes) han minvat de forma molt significativa la seva qualitat de vida, i fins i tot el PIB per càpita, en els darrers 25 anys, ha estat gràcies a la moral mercantil dels mallorquins. Tot val per fer diners. I anem a pitjor cada any, rodejats de turisme en metàstasi (lloguer vacacional) i de furgonetes blanques a 160 km/h plenes de colombians, gent de l'Est, magrebins, forasters, anglesos, que lluiten per trobar una habitació a 500 euros el mes. Però clar, na Prohens i en Galmés diuen que fora límits. Mallorca està acabada. Se viu més o menys bé de novembre a març. D'abril a octubre una casa de pxxxx sense llum i sa madona sorda.