user felvalent | Hace un mes

RokurutaLa fugida de moltes empreses la van "promoure" es separates amb es seu extremisme. I no tan sols no tornen aquestes empreses encara que Junts vulgui obligar-les a tornar en contra de sa seua voluntat, sinò que encara se'n van més, encara que a un ritme més lent. Es que pintes invents ets tu, que no saps ni que passa amb ses empreses que es separates han espantat. Sa majoria de catalans no volen indepèndencia i es terrorisme separatista tipus "kale borroca", atacant i ferint policies, incendiant tots es vehicles que trobaven al seu pas pel centre de Barcelona, robant comerços, destruint mobiliari urbà... es tan real que tothom ho ha pogut comprovar perquè està filmat. Que lo que ha fet es separatisme es fer fugir a mils d'empreses de Catalunya beneficiant a Madrid, Comunitat Valenciana i Andalusia principalment, fer de Barcelona una de ses ciutats més insegures d'Europa i una reculada econòmica sense precedents a Catalunya, son realitats de ses que hi ha estadístiques ben documentades que es veu que tu ignores, però sa teua ignorància no es de fa menys certes.

John Pons John Pons | Hace un mes

RokurutaCoraje, no es poner bombas, eso es terrorismo. Te lo explico en la península ibérica hubo diferentes reinos que fueron surgiendo, pues sus habitantes tenían coraje y los crearon y defendieron. Luego hubo alianzas y etc hasta que se configuró el país. Los catalanes sólo fueron aragoneses de costa.

user Rokuruta | Hace un mes

felvalentJo no recolzaré cap acte de violència. La fugida de moltes empreses es va promoure, en bona part, pels poders espanyols, i moltes ja hi han tornat. Tot l'altre panorama que pintes és un invent teu. El que està clar és que hi ha un conflicte polític, que necessita una solució política

user felvalent | Hace un mes

RokurutaEs que s'han ben retratat són es separatistes radicals, CDR`s y demés, fent terrorisme tipus "kale borroca", atacant i ferint policies, incendiant tots es vehicles que trobaven al seu pas pel centre de Barcelona, robant comerços, destruint mobiliari urbà... I a Catalunya no hi ha una majoria separatista segons totes ses enquestes. De moment lo únic que ha conseguit es separatisme es fer fugir a mils d'empreses de Catalunya beneficiant a Madrid, Comunitat Valenciana i Andalusia principalment, fer de Barcelona una de ses ciutats més insegures d'Europa i una reculada econòmica sense precedents a Catalunya. Com per donar-lis s'enhorabona!!

user Rokuruta | Hace un mes

John PonsEl que ha sobrat és repressió i força bruta. Que vol dir coratge? Posar bombes? Si fossim a un país civilitzat, com Anglaterra (on s'han permès diversos referèndums) seria molt diferent. Els arguments espanyolistes són tan cutres com apel.lar a l'enfrontament. Estat federal ja! I cadascú que gasti allò que genera, i Espanya queda retratada.

John Pons John Pons | Hace un mes

RokurutaCientos y cientos de años y lo único que han hecho es llorar….siempre les ha faltado coraje para ser una nación.

user Josep Pons | Hace un mes

Es presumpte "historiador" oblida que també molts menorquins van ser assassinats només per ses seues conviccions polítiques o creences religioses per criminals de la'anomenat "Front Popular". Idò que es vagi acostumant a sentir tota sa veritat i, posats a recordar, a recordar-ho tot, no només lo de una banda. I que incorpori a sa seua versió propagandística de sa història que més de cent milions de víctimes del comunisme i es robo de bilions de propietats privades avalen que és sa ideologia més criminal que ha existit mai.

user Rokuruta | Hace un mes

John PonsCatalunya no s'ataca sola. Catalunya ve rebent atacs i campanyes continuades, de la ultradreta i altres forces espanyolistes des de temps ençà. Tot i aquest odi, la pasta dels catalans sí que els hi agrada.

user " Sito " | Hace un mes

Hipocritas unidos........que esperabais ??

user Sal | Hace un mes

RokurutaO més ben dit: “Com bull es zurderio quan els hi toquen lo seu. Açò i atacar es castellà completa es seu programa electoral”….