user MARTIN | Hace un mes

PiliSeguramente hemos vivido las situaciones de forma diferente. Yo tengo 79. Gracias por su contestación.

Pili Pili | Hace un mes

MARTINNo se que edad tiene usted, yo tengo 69 y -por lo menos en verano- vivía muuuuucho mejor hace 50 años. Admito que otros tengan otra realidad y diferente percepción

user MARTIN | Hace un mes

Pili¿De verdad cree que vivíamos tan bien hace 50 años? A veces la memoria falla.

user baixamaner | Hace un mes

El turisme ha passat de ser algo positiu a ser una amenaça mundial. tots els ecosistemes han sofert importants canvis quan han deixat de protegir el seu territori. Menorca es una Reserva de la Biosfera, amb una bona oferta turistica que permet consolidar una societat equilibrada, pero deixar que el turisme comandi sobre el futur de l'illa es un suicidi que tots pagarem, els residents els primers. De moment ja ho estan pagant elks joves i els immigrants, la vivenda esta imposible, dema sera s'aigua, record quant Menorca es va opossar a la uirbanització de Trebaluger, de Macarella, de s'Albufera, llavors vam deixar que el turisme entres a ca nostra, el vam deixar i trob que ara ens vol impossar el desdoblament de la carretera, la creació d'encara mes places turìstiques, d'omplir encara mes les platges i el que ha acponseguit es dur a massa gent a viure aqui, som una illa, som limitats i no tenim ni aigua ni ganes de ser arraconats dins ca nostra.

Pili Pili | Hace un mes

HumanistaSi us plau… No canvieu ara el vostre discurs…. A lo hecho, pecho. I per demostrar-ho, transcribeixo el seu propi comentari anterior: “ Pues que canviin de feina, no tucreus ni tu. I viuen des impostos que paguen es altres”

user Humanista | Hace un mes

PiliSimplement dic que es una gran hipocresía manifestarse ara.Una minoría d'empresaris i propietaris van apostar per es turisme de qualitat.Aquest mateixos ni cas perque no viuen directamente des turisme.

user Ciudadana | Hace un mes

FridaCreo que Ud no veranea en Sant Lluís. Quien lo ha conocido hace años y quien lo ve ahora!. No puedes nadar con tranquilidad (perros, tabaco, colillas por todas partes, suciedad de todo tipo, ponen ceniceros y los roban, música a todo volumen, etc). Por las noches continúa el calvario, ni descansar ni dormir, el otro turismo el de “calidad” armando jarana y berreando hasta las tantas de la madrugada……. honestamente, si yo hubiera ido a la manifestación, hubiera hecho de “pescadora” mucho más que ella y eso que no me considero especialmente maleducada, pero hay situaciones que me superan.

Pili Pili | Hace un mes

TotPotSerAixò de que els que se dediquen a “la industria turística” son els únics que se rompen les costelles generant riquesa pels demés es un mantra que ha d’ésser desmontat. Per la meva banda només manifestar la meva opinió particular envers “la industria turística”: 1.- El turisme consisteix en vendre benestar general a canvi de diners. 2.- Els guanys econòmics és distribueixen afavorint molt més a un sector de la població que als altres. (Augmentant la brecha social). 3.- El cost de les infraestructures -que paguem entre tots- beneficien molt més als empresaris turístics (convertint la finalitat social i redistributiva dels impostos en una ficció). 4.- El turisme infla els preus (llei bàsica de la economia). 5.- El turisme es un depredador dels recursos naturals escasos (per exemple l’aigua). 6.- Els llocs de treball associats a l’activitat turistica son de baixa qualitat i pitjor eficiencia. (Fixos discontinus). 7.- La rendabilitat económica del turisme no es tan elevada a llarg termini si consideram el cost de infraestructures, reparació del medi ambient, i altres ineficiencies associades. 8.- Consecuencia del punt 7, es la traslació de una enorme deuda “a futur”, havent “robat” avui els drets futurs a la generació dels nostres descendents.

Pili Pili | Hace un mes

HumanistaA veure…. Si algú esta en contra de la massificació turística, el consell de vosté de que canvii de bàndol, va en contra del seu propi convenciment.

Pili Pili | Hace un mes

JOSE1988Jo ni som funcionaria, ni estava a “la mani”, ni me deixo arrastrar per consignes. Tinc criteri propi. Les suposicions son molt arriscades.