Vencedors. Els guanyadors de totes les categories de la cursa. - GEEP

0

El lloc de l'Enzell va acollir el passat diumenge la segon prova de la challenge de BTT per a les categories escolar, open i master. La prova, organitzada pel Grup Esportiu Es Port, va ser molt entretinguda i vistosa, gràcies el bon dia que feia i al nombrós públic i corredors assistents. Van córrer 55 al·lots i al·lotes des de les categories promeses, principiants, alevins, infantils i cadets. En les categories open i master, van haver 35 corredors.

En edat escolar, principiants, promeses, alevins i infantils es van disputar dues proves: una carrera en línia i una d'obstacles o gimkana.

Els primers van ser els infantils amb victòria per Antoni Bosch, seguit de Llorenç Villalonga i Marc Pons. En infantil fèmina guanyà Nuria Bosch seguida per Julia Bosch. A la prova en línia per els alevins guanyà Cristian Gayón, seguit de Roberto Ledesma i Andreu Moñino.

A les 11 des matí es donà la sortida al majors: cadets, open i masters. Els cadets realitzaren 4 voltes, i la resta 6. El guanyador fou Diego Escudero. La classificació en cadets va ser: 1r Xavier Florit, 2n Eric Vega i 3r Miguel Ledesma; en fèmines, Judit Janer. En categoria Open: 1r Diego Escudero, 2n Oscar Mogollón, i 3r Pedro Allés. Categoria Master: 1r Francesc Martí, 2n Carlos Gener, i 3r Guillermo Genestar.

A la gimkana per als petits, en infantil masculí el 1 classificat fou Gerard Fernández; en infantil fèmina, Julia Bosch. En alevins guanyà Cristian Gayón. Per tant la classificació de la combinada en edat escolar en infantil la guanyaren: Llorenç Villalonga i Julia Bosch. En aleví el primer va ser Cristian Gayón.

Les proves més vistoses, sense dubte varen ser les que realitzaven els més petits i petites.