Sense places al bus de l’aeroport

Fa dos dies que vam arribar a Menorca després d’unes curtes vacances. Teníem previst agafar el transport públic fins a Maó però va resultar que l’autobús estava ple i no hi vam poder pujar. El pròxim era al cap d’una hora.

Carlos Arnáiz Sancho

Dejadez en las urbanizaciones

Si no pagamos nuestros impuestos al Ayuntamiento ‘nos multan’. Si aparcamos mal el coche ‘nos multan’ y si nos excedemos en la velocidad, también ‘nos multan’.Y yo creo que es justo. Son las normas de nuestra sociedad. Sin embargo me pregunto, ¿a qué entidad debemos multar nosotros cuando no se cumplen estas normas desde el lado contrario?   

Pascual Fullana Román

La ignorància dels qui no volen turisme

Primer vull posar de manifest que m’ha semblat molt encertat l’editorial d’aquest diumenge 24 d’abril titulat «El reto inaplazable de prolongar la temporada turística en Menorca» ja que crec que és precisament un dels mals que tenim a Menorca. Aquestes darreres setmanes s’ha accentuat un debat ja «típic» dins la societat menorquina, un debat que té a veure amb el número de turistes que ens visiten i els excessos que per alguns açò suposa, degut a la massificació. Vull ser clar i concís, Menorca No és una illa massificada pel turisme, és una illa massificada durant dos mesos a l’any i si, açò és un problema, però la solució a aquest problema no passa ni molt manco per reduir els turistes que ens visiten, sinó per augmentar la presència turística durant la resta de mesos de l’any potenciant temporades d’almenys 9 mesos i no 6 com fins ara, i al mateix temps millorar d’una vegada per totes les infraestructures.

David Bagur Carreras