TW
0


Aquest cap de semana, dissabte 12 i diumenge 13 de desembre de 2009, s'ha organitzat des de l'Escola de ciclisme del Grup Esportiu Es Port, i destinat al alumnes de l'escola el primer mini campus de la pretemporada de cara a la nova temporada que comencerem el 2010. Han participat uns vint-i-cinq al.lots/es des de categories: principiants, alevins, infantils, cadets. El objectiu del mini campus, que començà el dissabte capvespre, era diferent segons les diferents categories. Per les categories més petites l'objectiu era divertir-se i comprendre l'importància de grup i amistat, aixì com també el desarrollo de diferentes tècniques amb la bicicleta ( a través d'una sortida) i la part mecánica l'hem deixat per una segona sortida. En canvi l'objectiu de les categories més grosses l'objectiu era un poc més profun: revisió de la temporada passada i realizar un fedback per la propera temporada, conviura com a grup (importàcia de l'amistat), treballar el tema central: ''alimentació i esport'', tant en la vida diària, durant l'entrenament, com en les setmanas que es competeix, com en el dia de la competició o desprès d'aquesta. També s'han repasat els temes de còm i el perquè del entranament i què entrenar segons l'edat. També, com els petits hem aparcat la mecánica per una altra mini campus. El diumenge matí, al igual que els més petits realitzaven el seu aprenentatge tècnic a través de una sortida, amb el més grossos relitzaven una sortida més llarga i més dificultosa.
S'ha acabat el mini campus amb una reunió amb les mares i pares de les families explicant-lis el què haviem fet i el qué hem de realizar junts, i hem acabat tots junts pares/mares/fills i filles amb una paella compartida, realizada per tots i en els bons proposits de la trobada.
Des de l'escola pensam i agraïm l'importàcia de les families per que aquesta funcioni i que el principal és que els al.lots i al.lotes xalin i disfrutin amb l'esport del ciclisme.