IGA. Els representants de ciclisme i d’IGA, en a la seu del CIM per començar a treballar en el bienni - IGA Menorca

TW
0

Dimecres i divendres passat, el ciclisme i el tennis respectivament van celebrar les seves primeres reunions de planificació tècnica per al bienni 2010-2011.
Els representants del ciclisme, entre els quals es trobaven Arturo Sintes, com a president de la FCIB, i Núria Til, com a secretària de la Delegació de Ciclisme a Menorca, van manifestar la seva satisfacció per tornar a competir als Island Games, després d'haver estat absents als d'Åland, en els quals el ciclisme no formava part del programa esportiu.

Aquesta primera reunió va servir per revisar la normativa general i començar a delinear els criteris que regiran l'específica de ciclisme, la qual serà abordada plenament en la propera reunió. Així mateix, es va acordar preparar per a mitjan febrer un calendari de competicions i contactar mentrestant amb l'organització de ciclisme de l'illa de Wight per conèixer més sobre els detalls tècnics de les proves en les dues modalitats previstes, carretera i muntanya.

Tennis
La primera reunió que celebrava el tennis va tenir lloc al CT Alayor divendres passat, dia 29. Hi assistiren el delegat IGA als Jocs d'Åland, Joan Carles Ayer, així com tres dels quatre tècnics presentats com a candidats per ocupar el dos càrrecs d'entrenadors de l'equip menorquí de tennis.

Amb aquest equip de treball s'inicià el repàs de la documentació federativa que havia estat requerida unes setmanes abans. La confecció del calendari esportiu per a les activitats de classificació ha quedat pendent fins que no es facin les gestions corresponents amb els clubs per coordinar les dates de les quatres fases d'IGA amb els compromisos particulars dels clubs.

També es va treballar en el reglament específic, en el qual no està previst fer cap canvi substancial respecte al que va estar vigent a Åland.

Foto Hidalgo a la xarxa IGA
La botiga de foto i vídeo localitzada a Maó oferirà a partir d'ara un 10 per cent de descompte en revelat i un 5 per cent en productes als socis de la targeta IGA.
Amb aquesta nova incorporació ja són quaranta els negocis de la xarxa IGA, xifra que potser en finalitzar aquesta mateixa setmana pugi fins a quaranta-cinc.