Reunió. Els representants es varen reunir la passada setmana

TW
0

La natació i el futbol van tenir segles reunions, els passats dijous 4 i dilluns 8 de febrer respectivament.

Pel que fa a la natació, la principal novetat fins ara és que per a aquest bienni, a més de les puntuacions obtingudes en els esdeveniments propis de classificació a Menorca, es tindran en compte els registres o les marques que els nedadors assoleixin en competicions oficials fora de Menorca. Aquesta decisió s'ha pres tenint en compte que molts dels nedadors menorquins participen en campionats de Balears i nacionals.
Van ser presents en la reunió de natació la delegada federativa, Begoña Llabrés; la darrera delegada IGA, Carole Toomey; els tècnics dels clubs Jamma i Maó, Toni Huguet i Toni Vidal; i el delegat esportiu d'IGA Paco Perea.

Futbol
En l'organització de les fases de futbol, les primeres previsions apunten a reprendre la idea d'iniciar les fases de selecció per als Jocs amb una primera convocatòria en la qual intervindrien tres equips d'acord la seva ubicació geogràfica a l'illa, Llevant, Centre i Ponent. Acomplerta aquesta primera fase, es dissenyaria un calendari per a la disputa de partits amistosos i/o d'entrenament davant altres equips al llarg del bienni.