Els vint premiats. A la imatge de l?esquerra tots els premiats a la gala d?ahir celebrada a Maó. A la dreta, rep el premi el ciclista Albert Torres, pel bronze al Mundial Júnior

TW
0

Redacció Ciutadella
El Consell de Menorca va celebrar ahir a la seu de Maó, l'anual concessió de premis als esportistes menorquins millor guardonats dins l'any 2007.

Vint van ser els premiats en les diferents disciplines i categories esportives. Dotze van ser com a medalles d'or en competició d'àmbit autonòmic i 12 més van aconseguir medalla de bronze en competicions nacionals, europees i fins i tot mundials, l'únic cas va ser el del ciutadellenc Albert Torres en ciclisme. La resta dels onze bronzes aconseguits van ser tres en competicions nacionals i els altres nou de nivell europeu, sis d'ells en el marc dels Island Games celebrats l'estiu de 2007 a Rodes, Grècia.

L'acte va comptar amb la presència d'alguns consellers de la institució insular a més de comptar amb un gran nombre d'assistents, molts d'ells pares i mares de jovenets esportistes que es van veure ahir guardonats per la seva bona trajectòria esportiva ara fa més d'un any. Tot i així, també foren premiats molts altres esportistes adults en diferents disciplines. La concessió abarca l'any natural, el que fa que els premis rebuts corresponguin a dues temporades enrere.