Quintana. Imatge retrospectiva de l?atleta d?Alaior amb la samarreta del Futbol Club Barcelona

0

S.G. Maó
L'atleta Alaiorenc Rafel Quintana (Metalnox-Calvià) no va quedar gaire satisfet de la seva participació a la prova dels 3.000 metres que es va celebrar ahir dintre dels Campionats d'Espanya d'Atletisme en pista coberta que se disputen a Sant Sebastià. Quintana va fer la desena posició amb un tempos de 8.30. "M'he quedat sense benzina a la darrera volta. He començat bé la primera, amb un temps de 2.43. A la segona he baixat una mica, amb 2.47, però després m'han fallat les forces", comentava ahir el corredor.

La prova va estar liderada per Elbendir (Alcobendas), amb 8.10, Martos (EAMJ), 8.12 i Mateo 8.14. Ara la propera prova de Quintana és el Campionat d'Espanya de Cross, a Albacete.