TW
0

Com a President del Vive Menorca desitjaria fer públic el meu agraïment a tota la afició de l'Illa per la lliçó de recolzament al nostre equip que es va oferir el passat diumenge en el cinquè partit de l'eliminatòria de semifinals davant el Socas Canarias Ciudad de La Laguna.

Per sobre del resultat esportiu que, evidentment, ens omple d'orgull i esperança, crec sincerament que l'èxit de l'esdeveniment va ser l'espectacle que van viure a Bintaufa tot participant a un dels millors ambients de la història de l'entitat. Els play-off Adecco Oro 2009/2010 seran recordats com la festa del bàsquet.Sens dubte el vostre recolzament va ser clau per eliminar l'equip favorit segons les enquestes de la Federación Española de Baloncesto. Ara arriba el moment del que ha estat nominat per la premsa especialitzada com el "tapat" de la Adecco Oro. Un Ford Burgos que té una plantilla completa amb jugadors i tècnics curtits en mil batalles que, sens dubte, serà un rival molt complicat que arriba a la final sense res a perdre. Per tant necessitarem una nova lliçó a Bintaufa des del divendres per començar amb bon peu una sèrie que promet ser apassionant.

Convit a tots els aficionats que vinguin al `Pavelló´ Menorca portant penyores del club, el que donarà un color especial a la grada, ja que a més el club gràcies a la col·laboració d'IB3 -a la que vull agrair la cobertura que està oferint d'aquests play-off- té reservada una sorpresa per a la que considerem Millor Afició d'Espanya. Gràcies pel vostre recolzament i ens veiem al pavelló el proper divendres.