futbol. Inicia una nova etapa de selecció pels propers Jocs - carles mascarÓ / iga menorca

TW
0

Aquests tres esports començaran aquest cap de setmana les activitats classificatòries i de selecció amb vista als Jocs de Wight.

Futbol, primera convocatòria

S'han convocat cinquanta-tres (53) jugadors de les zones de llevant, centre i ponent de les categories cadet, juvenil i regional i l'At. Ciutadella de tercera. Els jugadors del CF Norteño seran tinguts en compte a partir de les següents convocatòries, juntament amb els jugadors de la resta d'equips de tercera. Amb els jugadors convocats es conformaran tres equips, que disputaran un torneig 3x1, diumenge que ve, a partir de les 18.00 h, al camp de futbol Sant Martí des Mercadal. Els horaris dels partits seran:

18.00 h - Ponent contra Centre

19.00 h - Centre contra Llevant

20.00 h - Llevant contra Ponent

Els jugadors convocats, que han de ser presents al camp a les 16.30 h, són:
Equip Llevant: R. Ortega, P. García i F. García, de l'At. Villacarlos regional; J. Pons, M. A. Coll, J. Pérez, J. Barranco i J. Seguí, de la UD Mahón regional; M. Pons i V. Seguí, del CCE Sant Lluís regional; D. Mercadal, M. Villalonga i F. Tortolero, del CD Menorca regional; S. Yglesias, J. Gomila i J. M, Sánchez, del CD Menorca juvenil; F. Sintes del CD Menorca cadet.
Equip Centre: P. Sintes i V. Mosquera, del CE Mercadal juvenil; A. Alzina, J. Pulido, I. Pons i A. Sintes, del CE Alaior regional; A. Febrer, B. Pons, J. P. Seguí i D. Torres, del CD Migjorn regional; J. Sales del CD Migjorn juvenil; J. A. Cardona, J. A. Janer, S. Riudavets i T. Allès, del CE Ferreries juvenil; R. Fernández i S. Catchot, del CF Sporting Mahonés juvenil.
Equip Ponent: K. Sánchez, N. Melià, J. Alzina i A. Vidal, del Penya Ciutadella Esportiva regional; J. Salord i D. Moll, del Penya Ciutadella Esportiva juvenil; M. Fullana, N. Blanco, F. Llorens i L. Pons, de la UE Sami; I. Mercadal, S. Bonet, J. M. Rodríguez, B. Marqués i J. Martí, de l'At. Ciutadella regional; J. Marqués, de l'At. Ciutadella juvenil; B. Mir i R. Arguimbau, del CE Ferreries regional.

Atletisme

L'atletisme celebrarà el seu primer control de pista i camp, dissabte dia 29, a les 17.00 h, a la pista municipal de Maó. S'hi preveu una participació d'uns quaranta atletes, que al llarg del Camí de Wight han de complir amb diversos controls i enregistrar marques que els classifiquin amb garanties als Jocs.

Natació

La natació celebrarà la seva primera prova també dissabte, a les 11.00 h, a la piscina municipal de Ciutadella. Prop de quaranta nedadors i nedadores es donaran cita en aquest inici de competicions amb vista als Jocs de Wight. Al llarg d'un any els esportistes hauran de complir amb una sèrie de controls per aconseguir les marques que els permetin classificar-se per als Jocs.