TW
0

La coneguda agència de viatges menorquina, i un dels patrocinadors d'IGA, Viatges Magon ha tancat un nou acord mitjançant el qual, a més de passar a formar part de la xarxa d'establiments que ofereix avantatges als socis del Club IGA, es converteix en punt d'alta i venda de la targeta.

Ara, totes les persones que vulguin treure's o renovar la targeta podran adreçar-se a qualsevol de les oficines de Viatges Magon, ubicades a gairebé tots els pobles de l'illa. També podran fer-ho a l'oficina d'IGA, a la plaça de la Biosfera a Maó, o a les oficines d'informació turística de Menorca. Recordam, a més, que els esportistes que participen a les fases de classificació i selecció d'IGA també disposen de targetes per donar d'alta socis. La renovació de la targeta IGA val 10 euros i serà vàlida fins al 31 de desembre de 2011.

La xarxa IGA s'amplia
Així mateix, cinc establiments més s'han incorporat a la xarxa IGA:
Blue Sea Sub (Alaior), que ofereix als socis IGA descomptes del 10% en tots els producte de la botiga, 15% en els articles de natació i 20% en els bateigs de mar. A més, cedirà cada mes un val de compres per ser sortejat per IGA entre els seus socis.

Sea Sub Menorca Club de Buceo, que ofereix com a avantatge a tots els socis de la targeta IGA un bateig de mar anual gratuït i un 20% de descompte per als acompanyants de socis.
S'Algar Diving Centro de Buceo, que aplicarà un 20% de descompte en les excursions amb Zodiac i visita guiada. També sortejarà mensualment un bateig per a dues persones.
Fortalesa de la Mola (Maó), que ha fixat un descompte del 10% en el preu de l'entrada a la fortalesa i cada mes cedeix dues entrades per ser sortejades entre els socis.
Kebap Es Pins (Ciutadella), que ofereix un preu únic de promoció de 5 € per als socis IGA i bimestralment sortejarà un menú per a dues persones.

Guanyadors del primer sorteig IGA del bienni Wight

Els guanyadors d'aquest primer sorteig del bienni han estat:

Vals de punts Malbuger Centro Deportivo: M. Ribas, sòcia 6; S. Uris, sòcia 22; G. Ratcliffe, sòcia 49; M. Serra, sòcia 79; C. González, sòcia 174; M. Cardona, soci 176; J. Orfila, soci 195; A. Hidalgo, soci 411; R. Sastre, soci 415; M. V. Sintes, sòcia 3.426. Sopar al restaurant La Minerva: Antonio Seguí (soci 52). Menú per a dues persones a Kebap Es Pins: Andrés Vera, soci 69. Sopar al restaurant El Bósforo: Delia Rojas, sòcia 3.356. Tovallola i gorra IGA: Enrique Peñalver, soci 412. Classe de golf al Club de Golf Son Parc: R. Martín, soci 178. Dues entrades a la Fortalesa de la Mola: L. Gómez, sòcia 229.