Jugadores del primer equip - Paco Sturla

TW
0

El Club Voleibol Ciutadella celebrà la nit del divendres un sopar de gala per commemorar els vint-i-cinc anys des de la seva fundació. Va esser una vetllada entretinguda, emotiva i divertida. Entre el centenar de persones que hi van assistir, hi havia jugadors, jugadores, exjugadors, exjugadores, directius, expresidents, polítics i aficionats.

A la vetllada, conduïda per Bep Joan Casasnovas, es van projectar imatges de partits i equips d'ahir i d'avui. Els assistents, molts boca badats, comentaven, "tu, aquell que jove", "ah sí, aquell partit", "i açò va ser". Es va repassar la història, amb especial atenció als ascensos de categoria, la Copa de la Reina, les eliminatòries del play off passat, així com el primer viatge europeu del club.

També es van veure felicitacions per part de persones que han format part del club de forma especial, com l'exentrenador "Magú", o les jugadores formades a la pedrera, Esther Marqués o Espe Bermejo. Un del vídeos mes comentats, va esser una filmació del pati de l'escola des Born, on es va poder veure un jugador fent un servei de cullera (es veu que encara no s'estilava el servei en suspensió).

Hi va haver reconeixements merescuts per Bep Llorens, per la seva trajectòria, per Nasi Fernández i Lourdes Llorens, que són els únics que encara continuen en actiu, per tots els presidents, patrocinadors, i de forma emotiva per Seto Bosch que es manté com a únic directiu d'ençà de la fundació. I com si fossin la Ventafocs, les jugadores del primer equip es van retirar tocada la mitjanit.

La resta van gaudir durant uns minuts més de l'actuació de Cris Juanico, que va delectar el públic amb cançons conegudes, i èxits dels Ja t'ho diré. D'aquesta manera es posava punt i final al sopar, tot convocant-los al concert d'ahir a la nit, on de segur que les jugadores del Valeriano Allés van fer un poc més llarg després de la victòria davant el Múrcia.

El cantant Bep Marqués (Inventari) també va interpretar algunes cançons, posant vermella més d'una jugadora, com Ester López, que no sabem si va entendre molt bé la cançó, ja que era en català. En fi, una gala molt ben preparada i que el club espera repetir d'aquí a vint-i-cinc anys més. Enhorabona.