Sortida primera prova. Lluís Aracil, Àlex Triay, José L. Sastre, René Velázquez, Maties Pons i Damià Borràs - arxiu

TW
0

La vela va celebrar la quarta prova puntuable IGA, la regata Memorial Preto, al CN Villacarlos, diumenge passat.

Encara que en ambdues modalitats, estàndard i radial, les respectives primeres posicions es troben de moment despenjades de la resta del grup, la classificació des de la segona fins a la quarta posició s'ha estret i les diferències són d'un punt o dos .

En làser estàndard José Luis Sastre, en guanyar també aquesta darrera regata, segueix encapçalant amb comoditat la classificació amb 13 punts. La segona posició, tant a la regata com a la classificació general provisional, l'ocupa per primera vegada René Velázquez, del CN Ciutadella, que solament amb dues regates ja es col·loca com a segon, això sí, just un punt per davant de Rubén García i Damià Borràs, ambdós del CM Mahón, que també amb dues regates ocupen la tercera i quarta places.

La mateixa situació es viu a la modalitat de làser radial - 4.7, en què Rubèn Coll (CM Mahón) és fins ara el líder clar de la competició amb 16 punts. En canvi, la lluita per la segona posició la protagonitzen Maties Pons (CN Villacarlos), Lluís Aracil (CN Villacarlos) i Alex Triay (CN Ciutadella), que ocupen amb 44 i 45 punts les posicions des de la 2 a la 4 respectivament.

El campionat IGA de vela preveu la celebració de dues regates més dins la fase regular, que quan acabi permetrà treure la primera puntuació vàlida per classificar-se als Jocs, que se sumarà als punts que s'obtenguin en la final Gold, prevista per a finals del proper mes de març.