Miquel Pons Misut, un dels tripulants del vaixell del Club Nàutic - cnc

TW
0

El Club Nàutic de Ciutadella estarà representat en dues importants competicions nàutiques, dos autèntics reptes amb navegants de la ciutat. Per una part, el VII Gran Prix de l'Atlàntic, que ha d'enllaçar l'illa de Lanzarote i la caribenya Martinica, el proper dia 8 de gener.

En aquesta aventura oceànica, adreçada a regatistes amateurs, hi prendrà part una embarcació del Club Nàutic de 10 metres d'eslora, patronejada per Antoni Pons Faner i una tripulació integrada tota ella per ciutadellencs (Josep Pons Faner, Francisco Gil, Antoni Cavaller Pons i Miquel Pons Misut). Serà l'única representació de Menorca que hi participarà en una regata que ja té 38 preinscrits i que té un recorregut de 2.800 milles que es recorreran en uns 20 dies.

La segona fita serà aquest diumenge, en la presentació de la regata Sitges-Ciutadella que organitzen Aiguadolç Port de Sitges i el Nàutic ciutadellenc.

La presentació de la regata es farà també en el marc de Saló Nàutic de Barcelona, a les 12.00 hores del migdia, a l'estand de Ports de les Illes Balears. La regata és prevista de disputar-se el proper dia 15 de juny de 2012, amb sortida del port de Sitges i l'arribada a Ciutadella just abans de les festes de Sant Joan.

L'alcalde de Ciutadella, José Mª de Sintas, viatjarà a Barcelona per tal de donar el suport institucional a les dues importants proves nàutiques en les quals col·labora el Club Nàutic de Ciutadella.